Keystone logo
European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

Bevezetés

Az Egyetemen. Viadrina.

A Viadrina található meg Európa szívében - a nemzetköziség is a védjegye. A hallgatók és oktatók a jégeső több mint 80 országban. Meg kell nem meglepő, hogy a diákok a lehetőséget, hogy idegen nyelvű kurzusok az egyetem nyelvi központ, a tanulás és a teljes szakmai külföldön.

Ez az, ahol kezdődik Európa.

A 6.000 nemzetközi diákok 85 országban jogot tanul, a gazdaság és a kultúra

Mivel az újbóli megnyitását Viadrina 1991, az Európai Egyetemi kifejlesztett egy nemzetközileg elismert címet, a német-lengyel határon, mintegy 6000 diák iratkozott be most.

Európai és nemzetközi vonatkozásait, jog, gazdaság és kultúra különleges helyet roll mértékben tervek által kínált a jogi karokon, Business Administration és Economics és Kulturális Intézet.

Egy Programm, két fokkal.

Kínálunk a nemzetközi kettős fok.

Lehet teljes körülbelül 20 különböző nemzetközi kettős fok a Bachelor vagy Master szinten a Viadrina. Egy jó példa erre a Mester Európai Tanulmányok program által kialakított és karbantartott mindhárom Viadrina karok, amely szintén elkészült a német-lengyel vagy a német-francia kettős diplomát.

Jó útmutatást jelent nagy sikert aratott.

Kínálunk kis létszámú osztályok és személyre szabott szolgáltatást.

A tanulási környezet a Viadrina kiváló, és a funkciók a kis osztálylétszám, közvetlen érintkezés oktatók, a személyre szabott hallgatói szolgáltatások, szakmai lehetőségeket és a karriertervezés segítség. A Viadrina nyújt olyan légkört, ahol a diákok felkészüljenek a vizsgákra békében, végzős egy időben, és felkészüljenek lépését szakmai életben.

Üdvözöljük a Viadrina család!

A fogadó egyetem

Master of International az emberi jogok és humanitárius jog

A Master program zajlik a Viadrina Európai Egyetem, 1991-ben alakult. Mint ilyen, továbbra is a szép hagyomány az első Állami Egyetem Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506-1811).

Az egyetem három tagból áll Karok, a jogi kar, a Gazdaságtudományi Kar és a Kar Kulturális Tanulmányok, továbbá a kapcsolt központok és intézetek. Szoros együttműködés a University of Poznan is co-vezeti Collegium Polonicum a testvérvárosi Frankfurt (Oder), Słubice, Lengyelországban található, közvetlenül a folyón Oder a Viadrina.

Ezen együttműködés lengyel és más kapcsolt európai egyetemek a Viadrina különösen arra törekszik, hogy szembenézzen a kihívással újonnan nyitott és kibővített Európa közötti híd építése Kelet- és Nyugat-Európában. Valamint az egyetem számos más nemzetközi partnerintézmények szerte a világon.

Helyszínek

Helyszínek
  • Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

Kérdések