Keystone logo
European Leadership University

European Leadership University

European Leadership University

Bevezetés

Csatlakozzon a tehetségek és a jövőbelátó cégek virágzó közösségéhez. Együtt úttörő szerepet vállalunk a munkaalapú tanulásban a digitális gazdaságban.

Szemléletünk és módszertanunk egy alaptevékenységben – a teljes oktatási programban – gyökerezik. Interaktív és tapasztalati tanulási tapasztalatokat kínálunk.

Nem alkalmazunk hagyományos tantermi megközelítést. Se vizsgák, se előadások, se tanárok. Ehelyett arra összpontosítunk, hogy megszerezzük a munkaerőpiacon igényes szakterületi (műszaki) és vezetői készségeket, gyakorlati feladatokon és projekteken keresztül segítsünk portfólió felépítésében, és kapcsolatba léphessünk az adott területen közvetlen tapasztalattal rendelkező facilitátorokkal és mentorokkal.

Így fejlesztjük a tanulási élményt:

Pathways Programokon túl

Készüljön fel a fényes technológiai jövőre. Válasszon egyet keresett karrierünk közül Pathways .

Campus bárhol

A legnagyobb rugalmasság – digitális és tapasztalati tanulási platformunk segítségével megtudhatja, hol tart.

Tanulás az egész ember számára

Sajátítsd el a technológiai készségeket, fejleszd az embereket és a vezetői készségeket, élvezd a csapatmunkát és a kapcsolatépítést.

Tehetségünk Pathways

Tanuljon gyakorlat közben, és szerezzen munkaalapú egyetemi diplomát. Csatlakozzon Talent Acceleratorunkhoz, hogy megkönnyítse belépését a holland és az európai munkaerőpiacra.

Dióhéjban

Egyedülálló tanulási módszertanunk lehetővé teszi, hogy diplomát szerezzen, miközben készségeit gyakorolja:

  • Heti Workshopok

  • Heti cselekvési tanulási csoportok

  • Munka alapú projektek és megbízások

  • Igény szerinti mentorálás

  • Kéthavonta, az egész egyetemre kiterjedő városháza

Az ELU tanulási élmény megfelelő az Ön számára?

Egy egyetemre kell mennem?

Nem, online platformunk és részmunkaidős workshopjaink/cselekvési tanulási csoportjaink/mentorálásunk lehetővé teszi, hogy tanulás közben is dolgozzon.

Az egyik dolog, amit igazán szeretnék az oktatásom során, az, hogy valaki ismeri a dolgát, és velem dolgozik.

Az ELU a szociális tanulásról szól, ahol lehetőség nyílik arra, hogy csatlakozzon tanulókból, mentorokból és facilitátorokból álló közösséghez workshopokon, mentorálási és cselekvési tanulási csoportokon keresztül.

Nem vagyok akadémikus, inkább gyakorlatias vagyok. Ez az iskola megfelelő nekem?

A projektalapú tanulásra fektetjük a hangsúlyt, ami megkönnyíti és elérhetővé teszi a gyakorlati tanulásban rejlő emberek számára.

Amszterdam mint csomópont

Amszterdam Európa 3 leggyorsabban növekvő gazdasági régiója közé tartozik. Az Amsterdam Economic Board partnereként és a TechConnect alapító tagjaként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy globális technológiai tehetségeket vigyünk az amszterdami régióba.

Akkreditáció

Nemzetközi akkreditáció

European Leadership University (ELU) nemzetközileg akkreditálta a Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata (ASIC). A nemzetközi akkreditáció mellett a(z) European Leadership University (ELU) 2015-ben megkapta oktatási engedélyét az Észak-ciprusi Török Köztársaság Oktatási és Kulturális Minisztériumának hivatalos rendeletével és jóváhagyásával. 2016-ban intézményi akkreditációt kaptunk, 2017-ben pedig teljes programakkreditációt értünk el a nicosiai Felsőoktatási Tervezési, Értékelési, Akkreditációs és Koordinációs Tanácstól, amely tagja a Felsőoktatási Minőségbiztosítás Európai Szövetségének (ENQA), a felsőoktatási ernyőszervezetnek. elismert kormányzati akkreditációs ügynökségek az Európai Felsőoktatási Térségben (EHEA).

Teljesen elismert európai egyetemként:

  1. Diplomáinkat European Leadership University adja ki fő székhelyén, az észak-ciprusi Famagusta városában

  1. Az odaítélt diploma nem helyi holland diploma a holland felsőoktatási és tudományos kutatási törvény (WHW) alapján.

  1. A diplomákat a Kulturális és Oktatási Minisztérium, valamint a Felsőoktatási Tervezési, Értékelési, Akkreditációs és Koordinációs Tanács (Nicosia, Észak-Ciprus), valamint a Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata (ASIC) ismeri el és akkreditálja.

ASIC nemzetközileg akkreditált intézmény

European Leadership University (ELU) a Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata (ASIC) által akkreditált, így ez az intézmény első nemzetközi akkreditációja.

Az ASIC egy független minőségbiztosítási testület az Egyesült Királyságban, amely az oktatási szolgáltatók minőségének felmérésére szakosodott szerte a világon. Több mint 60 országban működik, és együttműködik a kormányokkal és intézményekkel az oktatás minőségének javítása érdekében. Szigorú kritériumokat alkalmaznak az oktatási intézményrendszerek értékelésére világszerte.

CRKBO bejegyzett intézmény Hollandiában

Az ELU-t hivatalosan elismerték és bejegyezték a CRKBO-nál (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). A CRKBO (holland „Centraal register Kort Beroepsonderwijs”) a rövid szakképzés központi nyilvántartása.

Ebbe a nyilvántartásba kizárólag azok az oktatási intézmények vehetnek fel, amelyek a holland kormány által az adójogszabályok tekintetében meghatározott minőségi kódex és szabályozások, valamint az Európai Unió minőségi szakképzési irányelvei szerint működnek.

A regisztráció csak a holland kormány által kijelölt független testület (a CPION- Centrum Post-Initieel Onderwijs vagy a Post-Initial Education Központja) által végzett audit sikeres teljesítése után történik.

Felismerve és listázva a NARCIS-ban

European Leadership University (ELU) büszkén jelentette be, hogy az (EU) 2016/801 irányelv értelmében kutatástámogatói státuszú EU-kutatóintézményként ismeri el, és szerepel a Nemzeti Akadémiai Kutatási és Együttműködési Információs Rendszerben (NARCIS). A NARCIS egy vezető online portál adatbázis, amely holland tudományos kutatási adatokat és publikációkat tartalmaz. Kiterjedt adatkészleteket és publikációkat indexel, beleértve a nyílt hozzáférésű munkák nagy részét.

Helyszínek

  • Amsterdam, Hollandia

  • Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 99500, Famagusta

Kérdések