Keystone logo
European Humanities University MA nemzetközi üzleti és kereskedelmi jogból
European Humanities University

MA nemzetközi üzleti és kereskedelmi jogból

Vilnius, Litvánia

2 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

LL.M. A „Nemzetközi Üzleti és Kereskedelmi Jog” program felkészíti a szakembereket arra, hogy magasan képzett jogi szakértőként dolgozzanak a nemzeti és nemzetközi jogi piacon, valamint kutatási és tudományos tevékenységet folytassanak a Nemzetközi Üzleti és Kereskedelmi területen. A program felkészíti a hallgatókat az egyre globálisabbá váló gazdaság kihívásainak való megfelelésre azáltal, hogy megadja nekik a szükséges tudást és képzést a jelenlegi jogi és üzleti környezetet meghatározó, összetett transznacionális tranzakciók kezeléséhez. Ez a program magába foglalja a társasági jog és vállalatirányítás, a nemzetközi kereskedelmi választottbíróság, a nemzetközi szellemi tulajdonjog, a nemzetközi pénzügyi jog, a nemzetközi kereskedelmi szerződések stb.

A Program célja kreatív és aktív jogászok képzése, akik képesek szervezési és irányítási problémák megoldására, valamint jogászként és kutatóként nemzeti és nemzetközi szinten is dolgozni.

A programban végzett hallgatók jogi oklevelet (LL.M.) kapnak.

A program megkülönböztető jellemzői

  • A program a jogi tanulmányok biztosításában szerzett 30 éves egyetemi tapasztalaton alapul
  • Minden kurzust angolul tanítanak
  • A programot egy nemzetközi professzori csapat vezeti, akiknek abszolút többsége gyakorlati tapasztalattal rendelkezik ezen a területen
  • Vegyes tanulási formátum, amely ötvözi a vilniusi nappali oktatást és a távoktatást
  • Jogi ismeretek és bírói beszéd gyakorlása nemzetközi versenyeken (The Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot)
  • A program a nemzetközi magánjog egyértelmű specializációján – Nemzetközi Üzleti és Kereskedelmi jogon – alapul, amely biztosítja a célzott oktatás minőségét
  • Elmélet és gyakorlat kombinációja, kutatási és projekttevékenységek

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések