Keystone logo
ESLSCA Business School

ESLSCA Business School

ESLSCA Business School

Bevezetés

„A világra nyitott menedzsereket képező ESLSCA Business School Paris mindig is arra törekedett, hogy hallgatóit szilárd általános ismeretekkel ruházza fel, és hogy gyorsan alkalmazkodjanak jövőbeli vezetői és üzleti adminisztrátori szerepükhöz.

Határozottan a tanulás hatékonyságára összpontosítva, az ESLSCA Business School Paris több mint 70 éve fejlesztette tevékenységét, hogy az akadémiai kiválóság központjává váljon, különösen a pénzügy, a menedzsment és a marketing területén. Speciális Bachelor vagy MBA program, nappali vagy munkavégzés, az iskola számos kurzust kínál, amelyek közül a hallgató választhat.

ESLSCA Business School Paris az alapvető elmélet és a gyakorlati tapasztalat közötti kiegyensúlyozott pedagógiát hangsúlyozva a tudás és készségek elsajátításának épített progresszívségét állította fel. Ezeken a kurzusokon kívül és a programtól függően számos újítás található, mint például a Lab formátumban végzett munka, amely lehetővé teszi az együttműködési tapasztalatok megszerzését, a kutatási tevékenységek, amelyek információhasznosítási módszertanokat indítanak el, vagy a konkrét kapcsolatokat fejlesztő partnercégekkel. kezdeményező szellem, és közvetlen konfrontációt biztosítanak az üzleti valósággal.

ESLSCA Business School Paris folyamatosan figyeli a gazdasági világot és annak fejleményeit. Különböző közönség, hallgatók, de fiatal diplomások és cégvezetők igényeinek kíván megfelelni, akik fejleszteni kívánják készségeiket vagy át akarják alakítani karrierjüket. Ez egyben azt is jelenti, hogy a programok folyamatosan keresik a munkaerő-piaci igényekhez legjobban illeszkedőt. Fogyasztói trendek, technológiai újítások, geopolitikai változások, a digitális új felhasználási módjai… Ezek mind olyan mutatók, amelyek visszhangra találnak az iskola tanításaiban.

ESLSCA Business School Paris támaszkodhat a Planeta Formation et Universités nemzetközi csoport szakértelmére és szilárdságára, amely évente több mint 100 000 tanuló számára biztosít képzést a világ több mint 15 országában található intézményeken keresztül. Ez a háttér egy nagy kulturális gazdagságot garantál, amely nyitott látásmódot formál a tanulókban az őket körülvevő környezetről, amelyben megtalálják a helyüket.

Az ESLSCA Business School Paris programjai széles körben nyitottak a nemzetköziek felé, és Párizs szívében, egy olyan világvárosban, amely még mindig olyan vonzó, mint valaha, az ESLSCA Business School Paris programjai hozzájárulnak a holnap vezetőinek képzéséhez, akiknek képesnek kell lenniük megérteni a világot. hogy szereplői lehessenek. hatékony."

Xavier Auzanneau – ügyvezető igazgató

Miért válassza az ESLSCA-t?

Az 5 ok, hogy jöjjön és tanuljon az ESLSCA-ban:

1. A munkaerőpiacnak megfelelő képzés

Képzéseinket a munkaerő-piaci szereplőkkel együttműködve alakítottuk ki és építettük fel. Karunk tanár-kutatókból, de a szakmai világ szakértői előadóiból is áll. Az ESLSCA Business School Paris-ban végzett tanulmányai lehetővé teszik, hogy a nagyvállalatok által megkívánt működési készségekkel lépjen be a munka világába.

2. Egyénre szabott pedagógia

Az ESLSCA Business School Paris példátlan oktatási konstrukciót kínál, „az ESLSCA tanulási rendszert”. Ez a három alapvető pilléren nyugvó módszer lehetővé teszi a tanulók számára, hogy a kiválóság útján haladjanak, köszönhetően a pozitív pedagógiának, valamint számos oktatási és digitális eszköznek. Ez a pedagógiai technika lehetővé teszi a hallgató számára, hogy szakmai karrierjét építse a kurzus során.

3. Modern campus

Az ESLSCA Business School Paris-ban új, több mint 8000 m2-es helyiségünkben fog fejlődni. Iskolánk egy üzleti campuson található Párizs 19. kerületének szívében, egy kőhajításnyira a Parc de la Villette-től.

4. A nemzetközi ereje

Jelenleg több mint 50 nemzetiség képviselteti magát az ESLSCA Business School Paris hallgatói között. Ezenkívül a hallgatónak lehetősége van külföldre csereprogramra menni. Iskolánk az AACSB, EFMD, CREPUQ és EDUNIVERSAL tagja.

5. Több mint 15 000 öregdiákból álló hálózat

Az ESLSCA Business School Paris számíthat hálózatának erejére az iskola egykori diákjainak egyesületének köszönhetően, amely ma már több mint 15 000 tagot számlál világszerte. Az ESLSCA Alumni Egyesület fő küldetése, hogy élénkítse a diplomások közösségét, és lehetővé tegye a hallgatóknak, hogy bővítsék hálózatukat és kihasználják a karrierlehetőségeket.

Statisztika

 • 70 év tapasztalattal
 • 15 000 öregdiák a világ minden tájáról
 • 5000 állás- és gyakornoki ajánlat hallgatóknak
 • 50 partneregyetem
 • + 100 000 diák
 • 9800 partnercég
 • 15 ország, ahol a hálózat létrejött
 • 114 nemzetiség

  Ranglista

  ESLSCA Business School Paris oktatási projektjét támogató vállalatok elismerése, delegált tanárok, számos gyakornoki lehetőséget biztosítanak, és a legjobb körülmények között fogadják a diplomásokat. Az EXPANSION folyóirat (2010. április) fiatal diplomások fizetésével kapcsolatos felmérés eredményei idén is kedvezőek az ESLSCA Business School Paris számára, amely a 28. helyen áll a 40 minősített iskola közül.

  Akkreditációk

  Helyszínek

  • ESLSCA Paris Business School 11 Rue de Cambrai, 75019, Paris

  Kérdések