Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Bevezetés

Az Erasmus School of Law az Erasmus University Rotterdam egyik iskolája: egy világszínvonalú egyetem, amely a 71. helyen áll a Times Higher Education World Universities Ranking rangsorban. LLM programjaink ötvözik a tudományos gondolkodást a gyakorlati képzéssel. A rendszeres tanfolyamok mellett terepgyakorlatokat szerveznek ügyvédi irodákhoz, nemzetközi bíróságokhoz és nemzetközi cégekhez, hogy megtapasztalják a (jogi) gyakorlatot: ahol a jog találkozik az üzlettel.

Az Erasmus School of Law hallgatójaként egy nemzetközi közösség tagja lesz: munkatársaink és hallgatóink több mint 45 különböző nemzetiséget képviselnek! Számos különböző jogi kultúrából származó emberrel fog részt venni az órákon, és fejleszti nemzetközi és interkulturális készségeit, amelyek felkészítenek egy nemzetközi jogi karrierre. Erasmus School of Law itt található: Rotterdam.

Európa legnagyobb kikötőjével Rotterdam a holland gazdaság egyik legfontosabb mozgatórugója. Rotterdam eredményeként ma egy élénk kozmopolita és multikulturális város, amely több mint 160 nemzetiségnek, valamint számos multinacionális és helyi vállalkozásnak ad otthont, mint például az Unilever és a Shell.

Helyszínek

  • Rotterdam

    Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

Kérdések