Keystone logo

ESIC Business & Marketing School

A logo

Bevezetés

Az ESIC egy spanyol üzleti iskolák csoportja, több mint ötven éves üzleti és marketing szakemberek képzésének tapasztalata. Arra törekszünk, hogy ösztönözzük, támogassuk és fenntartjuk a közvetlen kapcsolatot az üzleti környezettel annak érdekében, hogy gyakorlati tudományos képzést nyújtsunk az ön számára, amely a munkaerőpiac igényeire koncentrál. Kínálunk értékekkel való képzést, hogy sikeresen vehessen részt magasan képzett szakemberként, kiváló vezetői képességekkel és a legújabb trendek ismeretével.

Az ESIC volt az első olyan üzleti iskola, amelyet Spanyolországban kell alapítani, a professzionális üzletemberek számára, hogy befejezzék oktatásukat a marketing területén. Ma az ESIC vezető vállalati és marketingképző iskolának számít, amely mind nemzeti, mind nemzetközileg elismert, mint az egyik legjobb képzési iskola ezen a területen. Több mint 50 000 öregdiákkal az ESIC a vállalatok és szakemberek referenciaközpontja.


Tíz egyetemen dolgozik Spanyolország egész területén, és két másik Brazíliában, ami ennek az üzleti iskolának a legnagyobb nemzeti-területi megvalósítását eredményezi.


Az ESIC a Rey Juan Carlos, a Miguel Hernández, a San Jorge és a Rovira i Virgili egyetemmel is társul Madridban, Valenciában, Zaragozában és Tarragonában, és a Curitiba Campusot hivatalos központként ismeri el a brazil oktatási minisztérium.

Az ESIC öt területre összpontosítja tevékenységeit

Alapképzésben

Az ESIC fejlettséget, hivatalos fokozatokat és mindkettőt a marketing, üzleti menedzsment és adminisztráció, nemzetközi üzleti, kommunikációs, reklám és közönségkapcsolatok, üzleti adminisztráció és digitális üzletág kombinációjával biztosít. Mindezek a karrierek gyakorlatiasak és foglalkoztatás-orientáltak.

Egyetemi tanulmányok

A képzési kínálat MBA-kon, egyetemi mestereken, szakirányú mestereken (a vállalat funkcionális területein) és magasabb képzési programokon alapul, amelyek az üzleti kihívások vezetésére képesek.

Vezetői oktatás

Az Executive Education területen belül széleskörű nyitott programokat és testre szabott képzést kínálunk a vállalatok számára.

ESIC Nyelviskola

Az ESIC Language School egy képzési központ és egy engedélyezett Cambridge vizsgaközpont. Angol, német, francia és kínai tanfolyamokat kínál tapasztalt tanárokkal, és lehetőséget ad Önnek arra, hogy igazolja ezt a tudást. Képzési kínálata nyitott csoportokat, iskolákat, szakembereket és vállalatokat képvisel minden szinten.

Ezenkívül spanyol nyelvtanfolyamokat kínál idegen nyelven: általános spanyol, hivatalos tesztelőkészítés, egyetemi felvételi vizsgák, üzleti spanyol, rövid programok és tanulmányutak.

ESIC szerkesztői

Ez képviseli az ESIC projektjét a kiadói világban, ahol hozzájárul a kutatáshoz és népszerű cikkekhez a gazdaság, az üzleti élet, a marketing és a menedzsment készségek területén. Célunk, hogy könyveket, kézikönyveket és kiadványokat kínáljunk a diákok és szakemberek számára, számos híres szerzőtől, akik mélyrehatóbb figyelmet szentelnek a vállalatokkal és a vállalkozásokkal kapcsolatos valamennyi területen.

Rangsor

Az ESIC szisztematikusan jelenik meg az üzleti oktatás legelterjedtebb nemzetközi rangsorában. Ez biztosítja az iskola képzési minőségének külső és objektív elismerését az elmúlt 50 év során.

Legutóbbi pozíciók a rangsorban:

Bloomberg Business Week rangsor a legjobb üzleti iskoláknak 2017.

Az ESIC Nemzetközi MBA (IMBA) a nemzetközi MBA-k között a 27. helyen szerepel.

QS befektetés-megtérülés 2015.

Az ESIC MBA-ja 46 európai MBA program közül kiemelkedik ebben a rangsorban; a hat kategória közül kettő közül a "foglalkoztatás 3 hónapon belül az érettségi" és a "legrövidebb megtérülési idő" között szerepel. A kategóriák többségében is megjelennek a top 15-ben, és először Spanyolországban minden olyan területen, ahol kettő van, ahol második és harmadik helyen szerepel. A legfontosabb kategóriák részletei:

 • 3 hónapon belül, az érettségi után,
 • A legrövidebb megtérülési idő, 1. pozíció,
 • 10 éves befektetési hozam, 8. pozíció,
 • 20 éves befektetési hozam, 8. pozíció,
 • A vállalkozó kedv ösztönzése, 11. pozíció,
 • Fizetésemelés, 15. pozíció.

QS Global 250 Business Schools 2017.

Az ESIC a világ 250 legjobb üzleti iskoláján belül helyezkedik el, és ami még fontosabb a hét "felső szintű foglalkoztathatóság" üzleti iskolák egyikének Európában.

QS Global 100 EMBA rangsor 2017.

Az ESIC EMBA a világ 100 legjobb EMBA-jának rangsorában jelenik meg, és Európa 29. pozícióját foglalja el.

U-Multirank 2017/18.

Az ESIC a 29. helyen áll a 492 felsőoktatási intézmény között a Graduate Business Studies számára.

Költők és Quants 2017.

Az ESIC Business & Marketing School-ot a Poets and Quants magazin elismerte a világ 61. legjobb üzleti iskolájaként, amely nemzetközi MBA programokat szállít a "Nemzetközi MBA programok 2017" új kiadásán belül. Az európai üzleti iskolák között az ESIC a 34. helyen van.

Az ifjúsági globális b-iskola rangsorolása 2017.

Az ESIC a világ 100 legmagasabb MBA-jának kategóriájába tartozik, és ami még fontosabb a marketing 50 legjobb részében, a pénzügyminiszter, az MDF és az Executive MBA-n belül.

Amerika gazdaság MBA Global 2017.

Az ESIC MBA-ja a latin-amerikai diákok legjobb 49 programjának rangsorában 18. helyen szerepel.

CNN bõvítés A legmagasabb nemzetközi MBA programok rangsorolása 2017.

Az ESIC MBA-jai 77 nemzetközi program elitében szerepelnek, és ebben a sorrendben az 52. helyet foglalják el.

A Merco Talent & Companies 2017. évi jelentése.

Az ESIC Spanyolország második üzleti iskolájának elismert, a legnagyobb tehetségek vonzására és megtartására, valamint az ország első 100 legtehetségesebb vállalatának 51. helyén.

Az ESIC az egyik legtehetségesebb cégek közé tartozik Spanyolországban, kevesebb mint 1000 alkalmazottal.

El Mundo 2017 rangsor a végzős programok.

Az ESIC marketingmesterét, reklám- és közönségkapcsolati mesterképzőjét, humán erőforrás és szervezeti fejlesztési mesterképzőt, valamint a nemzetközi kereskedelem és üzletág mesterét 2012 óta El Mundo rangsorolja kategóriáinak vezető pozícióiban.

Helyszínek

 • Camino Valdenigriales, 28223, Madrid

 • C/ Marià Cubí, 124, 08021, Barcelona

 • Avda. de Blasco Ibáñez, 55, 46021, Valencia

 • Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja, 41092, Seville

 • Vía Ibérica, 28-34, 50012, Zaragoza

 • C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas, , Málaga

 • Ronda de Nelle, 31, 15007, A Coruña

 • Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra), 31192, Pamplona

 • C/ Alameda Recalde, 50, 48008, Bilbao

 • C/ Eduardo Molina Fajardo, 38, 18014, Granada

 • Avenida de Madrid, 60, , Vigo

 • Spain Online

 • Avda. Valdenigrales s/n. Pozuelo de Alarcón (Madrid), 28223, Madrid

Kérdések