Keystone logo
Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Bevezetés

A történet írsz

Welcome / iskolai Creative Writing spanyol a világ, welcome / aa Escuela de Escritores :

Mindannyiunknak van egy története, és megtalálja a legjobb módja annak, hogy csináld. Mert igen, meg lehet tanulni, hogy írjon. Az írás egy ügyességi, és mint minden kézműves, az első lépés az, hogy tudja, és sajátítsák el a technikákat, amelyek lehetővé teszik, hogy gyakorolja azt mesterien. Tanítsd ezt a mesterséget a létjogosultságát Escuela de Escritores . Megtanulják, hogy ne egyedül karnyújtásnyira zseni megérintett az isteni ujj vagy megáldva a gén az írás: felfedezni, hogy minden nap tizenöt éve több ezer ember áthaladt a honlapunkon és a virtuális osztálytermekben.

Ha egy feladat van mesterien válik art amikor a művészet és beszélni ezeket az immateriális javak, amelyek a tehetség vagy inspiráció. A tehetség nem tanult, de kevés vagy sok, lehet fejleszteni a megfelelő környezetben. Írók mindig szükség körül magát más írók iránymutató vagy tanácsot (emlékszik az irodalmi körök vagy levélbeli kapcsolatát sokan). Escuela de Escritores egy találkozóhely a spanyol írók a világ minden tájáról, a közösség, hogy megosszák a tapasztalatokat az írás az Ön zenésztársai által irányított sokan a legjobb tanárok kreatív írás a spanyol.

Mivel kezdő írás még csak a kezdet. Sok író, aki arra a kérdésre, hogy miért írnak, veszel annyi órát előtt az üres oldalra, válaszoljon két szóval: több életet. Egy író él sok ember életét: az övé, és minden felfedezi magában. Valami elromlott, amikor azt írjuk, hogy a réteg a félelem, hogy elválaszt minket a világ, az igazi érzelmek. A másik oldalon mi születik törékeny szó, hogy egy író megtanulja, hogy érdekel, amíg nem találkozik kifejezéseket, hogy türelemmel és sok készség, a végén, hogy a történetek, regények, forgatókönyvek, versek, művészet, az élet.

Ha a vágy, hogy a vonat, mint egy író, kezdődött a titkok és technikák ebben a kihívásokkal teli és izgalmas munkát, nem okoz csalódást. Nem ígérjük, a siker, és több ezer olvasó, sem a kellemetlenségeket a Fame, ez az irodalmi dicsőséget, amelyet néhány összekeverik, hogy egy író; de nem tudjuk garantálni, egy szilárd, átfogó és jól felépített képzést, amely lehetővé teszi, hogy megtanulják a technikát és a források a kereskedelem: a képzés, amely akkor megy kiépíteni a hang és a beszéd, hogy az élet, hogy veri benned, és csak akkor akkor számíthat.

Helyszínek

  • Spain Online, Spanyolország

  • Covarrubias 1 , 28010, Madrid

Kérdések