Keystone logo

ESCP Business School - Turin Campus

A logo

Bevezetés

Az 1819-ben alapított ESCP Business School vezetők és vállalkozók generációit neveli. A berlini, londoni, madridi, párizsi, torinói és varsói hat városi kampuszával az ESCP valóban európai identitása lehetővé teszi, hogy egyedülálló multikulturális oktatási stílust kínáljon az üzleti életben, és globális képet nyújtson a nemzetközi menedzsment kérdésekben. Az ESCP minden évben több mint 9000 diákot és 5000 vezetőt fogad több mint 130 különböző országból, átfogó menedzsment kurzusokat és speciális programokat kínálva számukra (Bachelor, Master, Executive MBA, Ph.D. és Executive Education). Az ESCP Business School többszörösen akkreditált: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 európai felsőoktatási szabvány.

ESCP Business School - Torino

A 2004-ben alapított torinói campus egy fiatal campus, amely gyorsan fejlődött. Egy induló vállalkozás lelkesedésével szilárdan hisz a vállalkozói szellemben és a sikeres kezdeményezések erőteljes fejlődésében.

A campus mindkét hallgatót - 750-et 60 különböző országból - szolgálja ki mesterképzéssel és az üzleti közösséggel, teljes körű vezetői oktatással, alkalmazott kutatással és vállalkozói szolgáltatásokkal.

A Torinói Campusnak szoros kapcsolata van számos nemzeti és nemzetközi társasággal, amelyek hozzájárulnak annak irányításához.

Az ESCP olaszországi központja a kezdetek óta fontos lehetőség volt üzleti iskolánk számára, hogy tovább költözzön az olasz területen működő cégekhez, amelyek az ESCP Torinói Campusban értékes partnert találtak tehetségeik képzésében.

Az üzleti közösséggel való szoros kapcsolat az olasz campus egyik legfontosabb jellemzője: tevékenységeinek több mint fele a vállalati világgal rendelkezik.

Statisztika

Az ESCP minden évben üdvözli:

 • 6500 diák, és
 • 5000 ügyvezető a
 • több mint 120 különböző országban

  Akkreditációk

  Helyszínek

  • Corso Unione Sovietica, 218 bis, 10134, Turin

  Kérdések