Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

Bevezetés

Az 1819-ben alapított ESCP Business School vezetők és vállalkozók generációit neveli. Hat városi kampuszával, Berlinben, Londonban, Madridban, Párizsban, Torinóban és Varsóban, az ESCP valóban európai identitása lehetővé teszi, hogy egyedülálló multikulturális oktatási stílust kínáljon az üzleti életben, és globális képet nyújtson a nemzetközi menedzsment kérdésekben. Az ESCP minden évben több mint 8000 diákot és 5000 vezetőt fogad több mint 120 különböző országból, átfogó kínálattal biztosítva számukra a menedzsment kurzusokat és speciális programokat (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD és Executive Education). Az ESCP Europe többszörösen akkreditált: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 európai felsőoktatási szabvány. www.escp.eu – Kövessen minket a Twitteren @ESCP_bs

Kozmopolita, kifinomult, nyüzsgő, energikus, élénk

ESCP Business School - Madrid

Célunk: a foglalkoztathatóság növelése. A legmagasabb szintű vállalatokkal, mint például a Deloitte, az EY, a PwC, a Ferrovial és az Accenture, sokan dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy diákjainknak a legjobb szakmai gyakorlatot nyújtsuk, és partnereink a legtehetségesebb gyakornokok.

A Puerta del Soltól és a Plaza Mayor-tól a Plaza de España, Malasaña, Chueca és a Bernabeu labdarúgó-stadionig nemcsak a város puszta mérete miatt keveredik.

Ez a madrileño hozzáállás - a szocializáció, a kulturális fáklya és az emberek melegsége. Minden sarokról kiderül, hogy valami meglepő és örömteli.

Nemzetközi környezet

Madrid a világ legjobb üzleti iskoláinak otthona.

A főváros változatos és nemzetközi közösséget kínál, amely lehetőséget biztosít a világ minden tájáról érkező diákok tanulmányozására. Európa egyik leginkább megfizethető városa.

Indítsa el karrierjét

Az ipar és az innováció központjaként ismert spanyol főváros Európa egyik vezető pénzügyi központja.

Madrid nagyszerű lehetőségeket kínál a hallgatók számára szakmai kapcsolatok létesítésére és releváns tapasztalatok megszerzésére. Az ESCP-n arra törekszünk, hogy lépést tartsunk a gazdaság változó igényeivel és tendenciáival, új technológiákat és innovációt ölelve fel, mind a hallgatók, mind a jövőbeni munkaadók igényeinek kielégítése érdekében.

Vízumkövetelmények

A Spanyolországba utazáshoz szükséges dokumentumok a származási országtól függően eltérőek.

  • Ha Ön EU-ország, Svájc, Norvégia, Izland vagy Lichtenstein állampolgára, érvényes útlevélre vagy személyi igazolványra lesz szüksége.
  • Ha másik országból érkezik, Spanyolországba való belépéshez érvényes vízummal kell rendelkeznie. Kérjük, olvassa el a spanyol külügyminisztérium frissített információit:

Kérjük, legalább három hónappal az indulás előtt vegye fel a kapcsolatot a lakóhelye szerinti ország spanyol nagykövetségével vagy konzulátusával, hogy megkapja a vízumfolyamattal kapcsolatos összes információt (határidők, benyújtandó igazoló dokumentumok stb.).

Tartózkodási engedélyek

Ha hat hónapnál hosszabb ideig tervez Spanyolországban maradni, akkor a madridi egyetemre érkezést követő 30 napon belül kell igényelnie a Tarjeta de estudiante extranjero (külföldi diákigazolványt).

Akkreditációk

Helyszínek

  • ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, 28035, Madrid

  • London, Egyesült Királyság

  • Heubnerweg,8-10, 14059, Berlin

  • Corso Unione Sovietica,218 bis, 10134, Turin

Kérdések