Keystone logo

ESCP Business School - London Campus

A logo

Bevezetés

Az 1819-ben alapított ESCP Business School vezetőket és vállalkozókat generált. A berlini, londoni, madridi, párizsi, torinói és varsói hat városi campusával az ESCP Business School valóban európai identitása lehetővé teszi, hogy egyedülálló multikulturális oktatási stílust kínáljon az üzleti életben, és globális képet nyújtson a nemzetközi menedzsment kérdésekben.

Az élénk város szívében

London nem csupán város: egy globális üzleti és kulturális központ, egy multikulturális óriás, amely felejthetetlen élményt nyújt Önnek.

A 11 millió lakosú félénk több mint 300 nyelven beszélve lehetetlen ott tölteni az időt személyes látókörének és szakmai hálózatának kibővítése nélkül.

Karrierépítés

Függetlenül attól, hogy karrierre indul a pénzügyi szektorban, vagy álmodik egy vezető luxusmárka vagy Tech cégnél dolgozni, London mindent vár rád.

Munkalehetőségek vannak a világ legnagyobb márkáin, valamint hihetetlen számú innovatív induló vállalkozás. A szakmai gyakorlatoktól kezdve a diplomásokig és az azon túl is London a te indítópadod!

Világvezető rendeltetési hely

2018-ban Londonot a világ legkedveltebb városává tettek a hallgatók számára.

A munkavégzés legjobbjainak és a legkedveltebb idegenforgalmi célpontnak is nevezték. Ebben a városban mindenkinek van valami olyasmi, amit a közvélemény-kutatások igazolnak.

Küldetés és értékek

Küldetésünk

"Az ESCP Business School küldetése az, hogy inspirálja és oktatja a holnap üzleti vezetőit."

Meggyőződésünk, hogy a jövőbeli üzleti vezetőknek nemzetközi, digitális és kultúrák közötti hatékonyságúaknak kell lenniük. Az oktatáshoz és a szervezeti felépítéshez való megközelítésünk ezt tükrözi, egy erőteljes nemzetközi programmal, amelyet egy integrált (páneurópai) kar biztosít az európai fő piacok egyetemi egyetemein.

Ezt a küldetést továbbfejlesszük a nemzetközi irányítási oktatás és kutatás egyedi megközelítésével, amely transznacionális tapasztalatokat, együttműködést és tanulást támogat egy pán-európai keretben.

Hogyan szállítunk az ESCP Business School-ban

 1. A nemzetközi / összehasonlító kutatásra összpontosító szakértői akadémia.
 2. Kötelező rotációs programok, amelyek egyedülálló több egyetemi tanulási élményt nyújtanak egész Európában.
 3. Interdiszciplináris oktatás a kemény (kódolás stb.) És a lágyabb (humanitárius, stb.) Menedzsment készségek integrálására.
 4. Sokszínű, kreatív és vállalkozói közösség.

Négy értékünk az iskola DNS atommagja

 • E: " Kiválóság abban, amit csinálunk"
 • S: "A szingularitás abban, amiben vagyunk, és amit mások nem tudnak utánozni"
 • C: "Kreativitás a gondolkodásmódban és a tervezésben"
 • P: "Többes szám - többes számú abban, amiben hiszünk és viselkedünk"

A látomásunk

(Mi és hol akarunk lenni 2022-ig)

„2022-ben az ESCP Business School világszerte elismerten lesz a vezető európai üzleti iskola a nemzetközileg összpontosított menedzsmentképzés területén.

Véleményünk, hogy valóra váljunk:

 • Világszínvonalú kutatás előállítása és terjesztése a nemzetközi / összehasonlító menedzsmentben, amely meghatározza a szervezetek és vezetők gondolkodásának és viselkedésének módját;
 • Kulturális és digitálisan intelligens diplomások készítése a jövő üzleti világának alakításához és összekapcsolásához;
 • Jelentős részvétel az üzleti vállalkozásokkal, az öregdiákokkal és a kormányzattal a nemzetközi menedzsment gyakorlat és az interkulturális kapcsolatok előmozdítása érdekében;
 • A sokféleség felhasználása valamennyi formájában, mint innováció, erő és vezetőség forrása.

Statisztika

Az ESCP Business School minden évben több mint 6500 diákot és 5000 vezetőt fogad több mint 120 különböző országból, átfogó menedzsment tanfolyamokat és speciális programokat kínálva számukra (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD és Executive Education). Az ESCP Business School több akkreditált: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 európai felsőoktatási szabvány. www.escpeurope.eu - Kövess minket a Twitteren @ESCPeurope

  Helyszínek

  • ESCP Europe, 527 Finchley Road, NW3 7BG, London

  • ESCP Europe, 79, av. de la République, 75011, Paris

  Kérdések