Keystone logo

ENEB

A logo

Bevezetés

ENEB egy 100%-ban online oktató üzleti iskola, amely nagy teljesítményű mesterképzésre és posztgraduális képzésre specializálódott távoktatási módszertan alapján. A ENEB számos nemzetközi referenciaprogramot működtet Spanyolországban és Latin-Amerikában, felsővezetőket képezve a spanyol nyelvű közösségben.

Miért ENEB ?

Tudományos kiválóság

ENEB egy üzleti iskola, amely nagy teljesítményű mester- és posztgraduális képzésre specializálódott, távoktatási módszertan alapján. A ENEB számos nemzetközi referenciaprogramot működtet Spanyolországban és Latin-Amerikában, felsővezetőket képezve a spanyol nyelvű közösségben.

ENEB székhelye Barcelonában található, amely London és Párizs után Európa harmadik legjobb üzleti városa, és a Cushman and Wakefield tanácsadó cég által készített EUROPEAN CITIES MONITOR jelentése szerint a második legjobb európai város üzleti központként.

A virtuális campuson és a 7/24-es módszerünkön keresztül a tutorok csapata állandóan kíséri és tanácsokkal látja el Önt, hogy a tanulás teljes legyen, és így képes legyen minden, a tanulmányai során felmerülő kétség vagy kérdés megoldására. Rugalmas időbeosztást biztosítunk Önnek, hogy tanulmányait személyes és szakmai tevékenységével össze tudja kötni, az Ön igényeihez teljesen igazodó tanulmányi rendszert. A tanulmányi módszertanról itt tájékozódhat.

A(z) ENEB által tanított összes mester-, posztgraduális és felsőoktatási kurzust az Isabel I Egyetem akkreditálta, amely az Európai Felsőoktatási Térségen belülre került, és ECTS (Európai Kreditátviteli Rendszer) krediteket biztosít az iskola összes képzési programjában, garantálva a a vizsgálatok homogenitása és minősége.

A minőség és a kiválóság iránt elkötelezett Barcelona European Business School az EAE-vel és az IMF Business School-lal együtt megkapta a Cum Laude 2018 minőségi pecsétet, mint a hallgatói által értékelt legjobb üzleti iskola. Ezenkívül megszerezte a legmagasabb pontszámot elérő EFQM kiválósági tanúsítványt, és az Isabel I Egyetemhez kapcsolódó központ. A(z ENEB az Ipari Minisztérium nyilvántartásában van, és együttműködik a Barcelona Center Universitari-val.

Az El País újság a közelmúltban közzétette a legjobb spanyolországi üzleti iskolák listáját, értékelve azok minőségét. A(z ENEB az első helyet foglalja el, 4,7 pontot adva az 5-ből, ezzel elismerve presztízsét és minőségét az ágazat vezető üzleti iskolájaként. Ezenkívül a Financial Magazine pénzügyi újságban a második legjobb távolsági üzleti iskola Spanyolországban, valamint a legjobb nemzetközi üzleti iskolák Club MBA és a harmadik legjobb online MBA Spanyolország rangsorában a Portal MBA szerint.

Nemzetközi karakter

ENEB egy globális és nemzetközi üzleti iskola, amelynek célja vállalati vezetők és szakértők képzése az üzleti területen, és lehetőséget kínál spanyol és portugál nyelvű tanulásra. A mester- és posztgraduális programok széles választékával a Barcelona European Business School biztosítja a szükséges menedzsment eszközöket és készségeket a vállalatok bármely menedzsment osztályának sikeres vezetéséhez. A Financial Times szerint „az EMBA vagy MBA megszerzése közvetlen hatással van a karrier előrehaladásra és a fizetésre”. Az eljárások megkönnyítése érdekében minden EU-n kívüli diák kérheti az iskola által kiállított összes adminisztratív okmány apostille-kezelését.

Hármas fokozat

A ENEB vállalatnál nemcsak az üzleti ismeretek elméleti képzése iránt elkötelezettek vagyunk, hanem minden mesterképzésünkbe beiktatunk egy Coaching és NLP (Neuro-Linguistic Programming) szakosító kurzust is, hogy Ön tudja és képes legyen alkalmazni ezt a tudást az adott irányba. és csapatok menedzselése annak érdekében, hogy szakmai sikereket érjünk el bármely vállalatnál.

Minden képzési programunkat kíséri a Business English Program, egy választható és ingyenes tárgyalási szintű angol nyelvtanfolyam, amely lehetővé teszi, hogy nemzetközi munkakörnyezetben dolgozzon. A(z ENEB és a Trinity College London közötti megállapodásnak köszönhetően minden diák, aki sikeresen elvégezte a Business English Programot, folytathatja képzését az iskolában, és választhatja a hivatalos ISE II minősítést.

Mesterképzésünk végén hármas diplomát kapsz, amelyet ENEB bocsát ki, az Isabel I Egyetem jóváhagyásával és tanúsításával:

  • A Mester címe elkészült
  • Coaching és NLP szakirányú diploma
  • Üzleti angol program bizonyítvány

Az adminisztratív eljárások megkönnyítése érdekében minden EU-n kívüli diák kérheti az iskola által kiállított összes adminisztratív okmány apostille-kezelését, miután befejezte képzési programját a megfelelő díjak befizetésével.

Az apostille-nak nevezett egységes legalizálási eljárás abból áll, hogy magára az adminisztratív dokumentumra helyeznek egy apostille-t vagy megjegyzést, amely igazolja a Barcelona European Business School által egy másik országban kiállított dokumentumok hitelességét. A Hágai Nemzetközi Magánjogi Konferencia 1961. október 5-i XII. Egyezményének aláíró országai ezért elismerik a más országokban kiállított és apostille-jellel ellátott dokumentumok hitelességét. Itt ellenőrizheti az apostille eljárást.

Ajándék tábla

A ENEB intézményben minden diákunk a legfejlettebb technológiai erőforrásokkal rendelkezik, hogy a lehető leghatékonyabb módon végezhesse tanulmányait. Éppen ezért, ha bármelyik mesterképzésünkre beiratkozik, kap egy ingyenes tabletet, hogy korlátlanul és teljes szabadsággal tanulhasson.

Elkötelezettek vagyunk a környezet iránt, minden tanulmányunkat 100%-ban digitális formátumban oktatjuk. Tanulmányi modellünk lehetővé teszi, hogy teljes mértékben letöltse képzési programjaink tartalmát, és megtekintse azokat táblagépén vagy bármely más eszközön, miközben kényelmesen tanul a világ bármely pontjáról.

Munkaügyi csere

ENEB A különböző ágazatok legrangosabb vállalatai elismerik. Képzésük a munka világának jelenlegi valóságához igazodva lehetővé teszi a hallgató számára, hogy bármilyen cégben tökéletesen működjön, és ígéretes szakmai karriert alakítson ki. Ennek lehetővé tétele érdekében az iskolának szerződése van fontos üzleti cégekkel, valamint állásbankkal, ahol heti rendszerességgel kaphat állásajánlatokat.

Helyszínek

  • C/ Llull 321-329, 08019, Barcelona

Kérdések