Keystone logo
Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Bevezetés

Emirates Szakkollégium Education (ECAE) ad otthont egy dedikált tanárképző programot, és az iskolai fejlesztési központja. ECAE egy Abu Dhabi kormánya felsőoktatási intézményben kapcsolatban Abu Dhabi Oktatási Tanács (ADEC). A főiskola jött létre, hogy hez és posztgraduális diploma programok, valamint a szakmai fejlődés az üzemelés pedagógusokat elkötelezettség kulcsfontosságú szerepet játszanak a modernizáció iskolai oktatás az EAE, és biztosítja az oktatási kutatási megoldásokat a nemzet. A Kollégium jelenleg kínál Bachelor Degree Program és abban különbözik az extenzív praktikum és mentori lehetőségeket a diákok. Az oktatás, a ECAE az angol. ECAE bővíti alapképzés, hogy új doktori programok és kiegészítése kutatási kapacitásait.

ECAE továbbra is készítsen egy új generációs diplomás tanárok és az oktatási vezetők az INSPIRE, jogokat és tanítani.

Küldetés, jövőkép és célok

Látomás

ECAE lesz világszínvonalú kutatás-alapú College, amelynek végzettek ismerik transzformációs oktatók az iskolákban az Egyesült Arab Emírségek és azon túl.

Küldetés

A testület elkészíti és folyamatosan javítsuk kiváló tanárok és oktatási vezetők, hogy továbbítsa a gazdasági és társadalmi törekvéseit Abu Dhabi és az EAE a kutatás-alapú vizsgálat.

intézményi célok

Híres kiváló:

Fejleszteni kell a hírnevet, mint a rendeltetési választás a nagy eredményt elérő tanulók számára, hogy tanárok lesznek az UAE és a magasan képzett és tapasztalt hazai és nemzetközi oktatók.

Student Focus:

Hozzon létre egy tanuló-központú környezet, amely támogatja a kiválóságot a tanításban és a tanulásban által támogatott akkreditált világszínvonalú tananyag és a diákok tanulási környezet.

partnerség:

Hozzanak létre nemzeti és nemzetközi együttműködési lehetőségek, amelyek fokozzák a diák tanulási tapasztalat.

Kutatás:

Létrehozása és előmozdítása egy nemzetközileg elismert és tisztelt kultúra kutatás; iránti elkötelezettségét ösztöndíjat, az innováció és a bevált gyakorlat, különös figyelmet fordítva a tanítás és a tanulás a kétnyelvű kultúra.

Közösségi elkötelezettség:

Engage az érdekelt felekkel és a tágabb közösség biztosítása ECAE egy értékes hozzájárulást, valamint azok résztvevője, az élet az Egyesült Arab Emírségek.

Értékelés:

Létrehoz egy Kiválósági Központ Assessment belül ECAE amely meghatározza egyértelmű szabványok potenciális hallgatók, hogy megfeleljen, hogy tanulmányozza a testület; méri elérését diákok szerte az Emirátus; és az alapja az engedélyezési tanárok által alátámasztott szakmai fejlesztési programok.

Intézményi Hatékonyság:

Hozzon létre egy College elkötelezettségével, intézményi hatékonyság minden tudományos és adminisztratív feladatokat.

Helyszínek

  • Emirates College for Advanced Education P.O Box 126662 , , Abu Dhabi

Kérdések