Keystone logo
Emerson College

Emerson College

Emerson College

Bevezetés

Emersonról

Emerson College nemzetközileg elismert, mint a nemzet vezető felsőoktatási intézménye a kommunikációnak és a művészeteknek.

Számos, rugalmas formátumban kínált programon keresztül az Emerson kreatív tanulási környezetének köszönhetően a szenvedélyed szakmai törekvéssé válik.

A Boston és Los Angeles kreatív életével való kapcsolattartás révén a hallgatók különféle háttérrel rendelkező független lelkűek, akik saját személyes hangjukat és szakértelmüket olyan szakmákban fejlesztik ki, amelyek mélyrehatóan alakítják a társadalmat és a kultúrát a 21. században.

Küldetés és jövőkép

Emerson College olyan oktatási programokat kínál, amelyek felkészítik a diplomás férfiakat és nőket a kommunikáció és a művészet felelősségvállalására és vezető szerepére, valamint olyan ösztöndíjra és munkára, amely innovációt kínál ezeknek a tudományágaknak.

Az 1880-ban alapított kicsi, regionális oratóriumi iskola az Emerson egy változatos, coeducational, és sokoldalú, fokozatosan elismert intézményt alakított ki bölcsészettudományokkal, ahelyett, hogy konzervatóriumi irányultsággal rendelkezik. De a küldetésünk és fókuszunk nagyjából megegyezik az 1880-as évekkel: a kommunikáció, a művészet és a kultúra határainak feltárása és nyomása, és ezáltal a társadalom fejlődéséhez való hozzájárulás.

Figyelemre méltó Alumni

Több mint 37.000 diákunk aktív résztvevője maradt Emerson életében. Bár Massachusettsben, Kaliforniában és New Yorkban összpontosultak, az emersonianok gyakorlatilag minden nagy média, szórakoztató vagy művészeti vállalkozásban dolgoznak szerte az országban.

Campuses

Emerson College fővárosának központja Boston, Massachusetts székhelye, a város színházi kerületének kapujában, a kulturális központok, médiumok és tömegközlekedési eszközök közelében található. A kollégium rendelkezik létesítményekkel Los Angelesben is. Fedezze fel és keresse meg többet ezekről a helyekről az alábbi linkekre kattintva, vagy vegyen egy virtuális bemutatót Boston Campusunkról.

VIRTUÁLIS TOUR

  • Boston Campus Emerson epicentruma a Boyleston és a Tremont utcák metszéspontjánál helyezkedik el a Boston Common délkeleti végén. A Massachusetts State House arany kupolája az egyetem számos előkép pontjából látható, és a metró megáll a bejárati ajtónál. ÖNEN TUDJA BOSTON

  • Emerson Los Angeles (ELA) Hollywoodban, az ELA egy díjnyertes létesítmény, amely akár 217 diákot is magában foglal, tanteremeket, irodákat, auditoriumot, vetítőtermet, audio és video laborokat, előadó- és próbatesteket, stb. EXPLORE ELA

Graduate Student Támogatás

A számla tükrözi a hallgatói számlán felmerülő valamennyi költséget. Ezek közé tartoznak a tandíj, tábla és díjak az alábbi költségdiagramon, valamint különféle díjak, pl. Szállítási díjak és finanszírozási díjak, adott esetben.

Díj

- Tábla Polgármesteri terv TBD TBD TBD díjak Egészségbiztosítás
Graduate Student Services Fee (Teljes munkaidős)
Végzett hallgatói szolgáltatások díja (részidős)
Nemzetközi Diák (csak új diákok)
Késői regisztráció
Akadémiai kurzus $ 2694
$ 312
$ 116
$ 155
$ 50
változatos **
$ 312
$ 116
$ 155 **
$ 50
változatos -
$ 624
$ 232

-
változatos


* Egy későbbi időpontban kerül meghatározásra.
** Csak a tavaszi félévben belépő új hallgatók számára értékelt./>

Számomra a hallgatói költségekkel kapcsolatos információkért kattintson ide .

Helyszínek

  • 120 Boylston Street, , Boston

Kérdések