Keystone logo
Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Bevezetés

Üdvözöljük a TEI Kelet-Macedónia és Trákia (ΤΕΙ ΑΜΘ)

A TEI Kelet-Macedónia és Trákia (ΤΕΙ ΑΜΘ) 1976-ben alakult néven TEI Kavala. A jelenlegi formájában az eredménye intézményi reformok és változások. Először megnyitott Központ Technical Education (Kate), egy év után a Center for Technical Training (Katee) és 1983-ban Műszaki Oktatási Intézet (TEI). A 2001-es Műszaki Oktatási Intézet (TEI), és 2007 óta a felsőoktatási intézmény (FOI).

Kezdetben (1976-1983), a KATE / Katee volt hat megyében, ma ismert, mint a régi megyék TEI. 1985 megalapította az első mellékletben a TEI Dráma, ahol állandó a Minisztérium Erdészeti és természeti környezet menedzsment, de indult 1986. Ugyanebben az évben alakult és a Business Administration, amely csatlakozott a Közgazdasági és Management School (GFS).

Alatt 1999-2007 4 további osztályok adunk TEI AMTH ismert bővítési megyék. A működését a második Department of Drama, hogy Tájépítészeti (2003) hozta létre és 3. Kar TEI AMTH elemzi School Mezőgazdasági Technológiai (STEG).

2009-ben alakult, egy harmadik dráma Osztály, a Borászat Osztály, amely nem tartozik a STEG de működik, mint egy önálló osztály amíg intézményesíteni Iskola Mezőgazdasági Műszaki és Food Technology and Nutrition, ahol a tudomány tartozik.

A jelenlegi épület TEI Kelet-Macedónia és Trákia egy kardioid épület páratlan kilátást mezőt öböl Kavala. Az építkezés kezdődött 1983-ban és végül megadta magát 1995-ben. A komplex (campus) játszik területe 132.000 m2 fedéllel 36.000 m2, ebből 11.000 m2 a tantermek, 11.000 m2 műhelyek (TOL és javítás), 11.000 m2 három kollégiumi kapacitás 450 ágy és 3000 m2-es van az épület a Könyvtár.

ΤΕΙ ΑΜΘ üzemeltetett hat különböző posztgraduális programok (PSP). Kivéve a legújabb megyék TEI Kelet-Makedónia és Trákia, borászat és Tájépítészeti, amelyek azonnali kiadását elnöki rendeletek (PD) minden egyéb részlegek törvényes munkahelyi jogokat.

A ΤΕΙ ΑΜΘ van az első tízben a 16 TEI és 28. között 82 egyetem és főiskola az országban. A világranglistán az első félévben (pozíció 5264) 12,000 legjobb egyetem a világon. A mérés (módszer) összhangban van a Cybermetrics Lab mutató, különösen azokat, amelyek a termelési és a tudományos kiadvány tudományos ismeretek.

Az oktatási folyamat ΤΕΙ ΑΜΘ által végzett tanári kar tagjai (állandó), amelyek hierarchikusan osztva 4 osztály tekintetében: a) egyetemi tanár b) egyetemi docens, c) és d adjunktus) Előadó. A tagok az OP segíti a munkájukban Scientific and Laboratory Associates (átmeneti), a laborban technikusok és ügyintézők.

A ΤΕΙ ΑΜΘ ad különösen nagy jelentőséget a kutatás és az innováció. A cél, hogy a szigorú eljárásokat a kutatási kiválóság valamennyi szintjén tudományos működését. Ebből a célból a TEI AMTH közzéteszi a két folyóiratban angol nyelven.

Fontos intézményi eszköz, amely összeköti a tudományos személyzet a ΤΕΙ ΑΜΘ kutatás és az innováció a Kelet-Makedónia és Trákia Technológiai Kutató Központ (TRC-AMG). A Központ 2004-ben alakult, és egy privát személy (magánszervezetek), és működik a hét ágazatokban: a) sugárzás b) Tüzelőanyag, c) márvány, d) az új termékek tervezését, e) Marketing f) Számítógép és g) Környezet.

Helyszínek

  • St. Lucas, Kavala

Kérdések