Keystone logo

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

A logo

Bevezetés

ICEX-CECO: Ami a nemzetközi képzés

A Center for Economic Studies Kereskedelmi és jelenleg ICEX spanyol export és a beruházások, EPE, MP, jött létre, mint egy üzleti iskola 1976-ban, mint a képzési eszköz a spanyol gazdasági és kereskedelmi igazgatási és hosszú történelme van volt között a mecénások, mint egy közalapítvány, a különböző minisztériumok, mint ipari, energiaügyi és idegenforgalmi, valamint a gazdaság és versenyképesség és más szervezetek, mint például a Tanács a kereskedelmi kamarák és ICEX.

Mivel január 2015 ICEX spanyol export és a beruházások EPE, MP integrált aktivitása Center for Economic Studies Kereskedelmi és mivel az új képzési osztály (Amely magában foglalja mind az aktivitását ICEX-CECO a Unity Fellowship ICEX), így képződését elősegítő humán tőke nemzetközivé a spanyol gazdaság és képzését támogató közigazgatások, menedzserek és vezetők társaságok, gazdasági társaságok, egyéb közjogi vagy magánjogi szervezetek, valamint a fiatalok, akik törekszenek a jövőben kialakítandó szakma kapcsolódik a nemzetközi gazdaság.
Más intézmények, például a spanyol Nemzetközi Együttműködési Ügynökség, a Külügyminisztérium, az egyetemek, az üzleti szövetségek, társulások, exportőrök, tanácsadás, stb ... ezek szoros kapcsolatot ICEX-CECO, kapcsolódó partnerségi megállapodásokat a fejlesztési tevékenységek és programok kölcsönösen előnyös .

Megalakulása óta már kialakult több mint 20.000 diák és ma is folytatódik kovácsolás szakmai vezetők a gazdasági és kereskedelmi irányítását az állami szektor és a vállalkozások számára. Csak az elmúlt évben, a központ adott több mint 9000 órányi képzés több mint 2000 diák.

Ezekben az években, a diákok nemzetközi programok részét képezik a vezetők a legaktívabb spanyol cégek nemzetközi szinten. Azt is áthaladt a tantermekben a külföldi diákok, honnan több mint 70 országbanFőleg a fejlődő vagy újonnan belépő a globális gazdaság, a spanyol érdekelt tapasztalatok megosztása nemzetközivé.

Rigor és innováció

A ICEX-CECO programokat jellemzi a a tudományos szigorAz innovatív és élvonalbeli tartalom, mindig alkalmazkodott az új képzési igények dinamikus és változó környezet, valamint a végrehajtása rendkívül praktikus és részvételi módszertan, elemezve a tényleges esettanulmányok és fejlesztése a diákok a nagyobb programok, projektek vállalatok nemzetközivé.

A cél a ICEX-CECO nem egyszerűen továbbítja a tudás, hanem hogy segítse a hallgatók fejlesszék saját képességeit.

Ebből a célból a tanítási módszer alapja egy hatékony kombinációja az elmélet és a gyakorlat, hogy elősegíti a diákok döntéseket szakmai életükben. A tanítási folyamat magában foglalja az aktív hallgatói részvételt, tanulást módszerek, készségek és stratégiák, amelyek később alkalmazandó a jövőben pozíciókat.

Center program folyamatosan bővül a különböző területeken és különösen kapcsolatos kérdésekben az üzleti nemzetközivé és a nemzetközi gazdaságban.

Következésképpen azt is kiszélesítve a kínálat, keresi azt a megközelítést, a programokat az egyedi igényeinek a vállalatok és intézmények, meg kell részletesen elemezni, hogy hatékony és bevált képzési tevékenységek egy szigorú ellenőrzési rendszer minőség.

Magasan képzett tanárok

Kétségtelen, hogy az egyik fő erőssége az alapítvány a kar, amely magában foglalja számos, a legjobb vezetők és a szakemberek az oktatási hivatásuk gyakorlása mind az üzleti világ és a gazdasági és kereskedelmi adminisztráció.

CECO van ICEX-rendezők számára külön programok, és majdnem 200 tanár hozzárendelve a különböző tanfolyamok és szemináriumok, mind a legmagasabb tanári képesítés. Ezek egyetemi professzorok, mérnökök, menedzserek és vállalati banki, magas rangú tisztviselői az állami közigazgatás, pszichológusok, jogászok, közgazdászok, bírók, adótanácsadók, tanácsadók és szakértők a marketing és a nemzetközi pénzügyek, stb

A kar csatlakozik a szakmai érték elismert bevált tanítási tapasztalat a Központ és más tudományos fórumon.

ICEX-CECO online

ICEX-CECO modern Virtuális Campus alapjaként használt tanítása az online és blended képzések és támogatás tantermi képzés.

Az on-line metotolodía az ICEX-CECO alapul nagyon közel van a hallgató bemutató modellÍgy folytonos kölcsönhatás a tanár és minden diák, és a diákok együtt, fokozzák a tanulási együttműködve és megkönnyíti a tudás épül nemcsak az elméleti tudás, de a kölcsönhatás a hallgatók és az oktató szakértő.

E-learning platform által használt ICEX-CECO és támogatja a tanítás online a leggyakrabban használt gépet: Moodle. Több mint 2,5 millió tanfolyamok és 30 millió felhasználó használják számos egyetem, üzleti iskolák és a vállalatok napi és magas az elégedettség.

Helyszínek

  • Avda. Cardenal Herrera Oria 378, Edificio A Acceso por Puerta de Alumnos, 28035, Madrid

Kérdések