Keystone logo
European Institute of Public Administration EIPA

European Institute of Public Administration EIPA

European Institute of Public Administration EIPA

Bevezetés

Alapítva Maastricht 1981-ben, és amelynek központja Luxemburgban és Barcelonában, az Európai Közigazgatási Intézet (EIPA) Európa vezető kiválósági központ az európai integráció és az új kihívások állami irányítás.

Az a célunk, hogy támogassa az Európai Unió, a tagállamok és a társult országok EIPA szerint releváns és magas színvonalú szolgáltatásokat kapacitásainak a köztisztviselők EU-val foglalkozó. Szolgáltatásainkat a tisztviselőknek az EU-intézmények és a kapcsolódó szervek, a köztisztviselők a nemzeti és regionális közigazgatási tagállami, tagjelölt országokban és más országokban keretében a kapcsolatuk az EU-val.

Mivel továbbra is az utat egy sikeres jövő, folyamatosan javítja a minőségi szolgáltatásokat továbbra is a középpontjában a munkánkat. Az Európai Bizottság támogatja EIPA révén az Európai Unió költségvetéséből.

Miért EIPA

EIPA az a hely, ahol az emberek, akik foglalkoznak az európai ügyeket lehet tanulni egy multikulturális környezetben részesülő egyedülálló kombinációja gyakorlati know-how és a tudományos kiválóság.

Célunk, hogy releváns és magas színvonalú szolgáltatásokat kapacitások kiépítése köztisztviselők EU-val foglalkozó. Teljesítésében a legfontosabb feladata dolgozunk együtt három sor: Learning & Development, tanácsadó és kutató intézet.

A képzési tevékenységek egészítik ki és gazdagodott alkalmazott kutatási és tanácsadási küldetések, és a haszon a nemzeti és regionális közigazgatási szervek, valamint az európai intézmények. Munkánk hozzájárul egy jobb ismerete az európai integrációs folyamat és az európai politikák, miközben képességének megerősítése, a közalkalmazottak hogy hatékony ezen a területen.

Tanulás módszertan

Szolgáltatásainkat jellemzi multidiszciplináris tanulási módszert, és erősen összehasonlító megközelítés. EIPA nyújt átfogó képet, amely, amely bemutatja a kontrasztok, tükrözi az európai sokszínűség a kormányzás tekintetében és a közigazgatásban. A programok célja, hogy egy együttműködési és ösztönző környezetet a tanuláshoz és a hozzáadott értéket a szakmai karrier és a személyes fejlődés.

A témák kerülnek bemutatásra a rendszeres használata, esettanulmányok, szimulációs gyakorlatok és munkacsoportokban. A különböző oktatási és szakmai háttérrel Karunk és küldöttek gazdagítja az élményt. Sőt, a legtöbb szemináriumok és tanfolyamok összehozza a résztvevők számos uniós tagállamban és a tagjelölt országokban.

Helyszínek

  • Luxembourg City

    Circuit de la Foire Internationale 2 L-1347 Luxembourg, , Luxembourg City

Kérdések