Keystone logo

EGADE Business School

A logo

Bevezetés

Hívd ki a jelent, alakítsd a jövőt.

EGADE Business School A Tecnológico de Monterrey világszerte elismert hírnevet épített ki, mint a vezető latin-amerikai üzleti oktatási intézmény, amely elkötelezett amellett, hogy felhatalmazza azokat a minden vállalkozói vezetőket, akik közös értéket teremtenek és átalakítják a társadalmat.

EGADE Business School a Tecnológico de Monterrey posztgraduális üzleti iskolája, egy figyelemre méltó egyetem, amely Mexikóban és Latin-Amerikában megfelelő vezetéssel rendelkező vezetési szakemberekről ismert. Maga az üzleti iskola posztgraduális képzés széles portfólióját kínálja több helyen. Mexikóvárosban (Santa Fe), Monterreyben és Guadalajarában , valamint egy berepülő MBA-program Queretaróban és további határtalan lehetőségek, mint például a teljesen digitális posztgraduális programok és online vezetői képzések, amelyek a globális fejlesztések lándzsahét jelentik. vezetői tehetség.

Az iskola innováció által vezérelt akadémiai modellje és tanulási kultúrája, világszerte elismert programjai, kiemelkedő világszínvonalú oktatói, kiemelkedő globális öregdiák-közössége, valamint a tudásnak a hatás érdekében történő alkalmazására való szigorú összpontosítás hozzájárult ahhoz, hogy a latin helyezettje legyen. Amerikai üzleti iskola számos nemzetközi rangsoroló szervezet, köztük a QS, az Eduniversal, a Financial Times és a The Economist által. Az EGADE posztgraduális képzési programjai közé tartozik az MBA for Professionals, az EGADE - UNC Charlotte MBA a Globális Üzlet és Stratégia, az EGADE - WP Carey Executive MBA, az EGADE MBA Online, valamint a Master in Finance, Master in Finance Online, Master in Business Analitikai és PhD programok a pénzügyi tudomány és az üzletvezetés területén.

EGADE Business School innovatív portfóliót kínál az egész életen át tartó tanulás nyílt beiratkozásából és testreszabott programokból a felsőbb szintű üzleti és szervezeti vezetők számára. A EGADE Business School a világ üzleti iskoláinak mindössze 1%-át tömörítő elit csoport tagja, amely az üzleti oktatás kiválóságát elismerő globális akkreditáció elismert „ hármas koronáját ” birtokolja: az American Association of Colleges and Schools (AACSB), az MBA-k szövetsége. (AMBA), valamint az Európai Minőségjavító Rendszer (EQUIS). Az iskola tagja a Globális Haladó Menedzsment Hálózatnak , amely 30 vezető üzleti iskola vezető hálózata különböző régiókból, országokból, kultúrákból és gazdaságokból a fejlődés különböző fázisaiban, és elkötelezett amellett, hogy az üzleti oktatáson keresztül hozzájáruljon a főbb megoldások kidolgozásához. jellemzően összetett és globális kihívások.

Amit vezetőinkben látunk

A EGADE Business School vállalatnál úgy gondoljuk, hogy az üzleti élet jövője olyan látnoki vezetőkön múlik, akik mernek kihívást jelenteni és átalakítani iparágukat erőteljes ötletekkel. Így ezzel a filozófiával tervezzük és hajtjuk végre világszerte elismert posztgraduális programjainkat.

Tehetséges oktatókból, tehetséges hallgatókból, sikeres öregdiákokból, kiváló üzleti vezetőkből és nemzetközi tudományos partnerekből álló közösség vagyunk, akik elkötelezettek egy erőteljes ötlet iránt: Kihívás a jelennek, A jövő alakítása.

A globális akkreditáció hármas koronája

EGADE Business School megkapta a háromszoros nemzetközi akkreditációs koronát a globális üzleti oktatás három legbefolyásosabb szervezete: AACSB, AMBA és EQUIS nevében. A világ üzleti iskoláinak mindössze 1%-a, mint például az EGADE, kapta meg az AACSB, az EQUIS és az AMBA nemzetközi akkreditációjának háromszoros koronáját .

Kiemelkedő globális hatókör

Az EGADE Business Schools több mint 50 nemzetközi akadémiai partnerséggel rendelkezik vezető egyetemekkel és üzleti iskolákkal a kettős és közös képzési programokhoz , amelyek számos lehetőséget jelentenek a nemzetközi minősítések megszerzésére, valamint a különböző kontinenseken való tanulás lehetőségére. Ezek a partnerségek elengedhetetlenek kari fejlesztési programjainkhoz, és segítenek a nemzetközi tudományos projektek és kutatások előmozdításában.

Mi különbözteti meg az EGADE-t?

Aktív vállalkozói gondolkodásmód

Az EGADE egyik alapértéke, hogy ösztönözze az innovatív vezetőket a vállalkozói kultúra keretein belül, amely a kiváló hallgatók és diplomások sajátosságává vált.

Globális víziónk és tapasztalatunk

Az EGADE kulcsfontosságú megkülönböztetője a világhírű fókusza és elérése. A világ legrangosabb egyetemeivel és üzleti iskoláival fennálló partnerségeinek köszönhetően az EGADE egyedülálló megközelítést és tapasztalatot biztosít vezetőinek, hallgatóinak és vezetőinek a globális vállalkozások jövőjét illetően.

Kiváló nemzetközi kar

Az EGADE akadémiai tapasztalatának egyik fő jellemzője a világszerte elismert oktatók jelenléte, akik jelenlegi és korábbi igazgatók, tanácsadók, publikált szerzők és kutatók. Ez a kar széleskörű szakértelmét hozza az osztályterembe, amely értelmes és hatásos oktatássá változtatja tanításunkat, kutatásunkat és gondolkodásmódunkat.

Innovatív akadémiai modell

Az akadémiai programjainkban kiemelkedő tanárok és vezető üzleti vezetők szakértelme ideális egyensúlyt teremt az elméleti és a gyakorlati tudás között. Úgy készítjük fel diákjainkat a sikeres karrierre, hogy az osztályteremben tanultakat valódi üzleti tapasztalatokkal párosítjuk, ahol az elmélet azonnal a gyakorlatba is átültethető.

Kiegyensúlyozott és rugalmas formátum

A teljes munkaidőben dolgozó hallgatók számára kialakított vezetői programjaink és részmunkaidős mesterképzéseink megfelelő egyensúlyt biztosítanak a tanulás, a munka és a személyes kötelezettségvállalások között. Célunk, hogy diákjaink személyes és szakmai sikereket érjenek el.

Figyelemre méltó akadémiai vezetés

Ha a vezető üzleti oktatásról van szó, az EGADE több okból is az első számú üzleti iskola Latin-Amerikában. Akadémiai programjaink relevanciáját és innovációját nemcsak világszerte elismert rangsorok támasztják alá, hanem a világ vezető akkreditáló szövetségei is.

Tudjon meg többet az EGADE programokról itt , és lépjen kapcsolatba az iskolával a LinkedIn , Twitter , YouTube és Facebook oldalakon.

Ranglista

Akkreditációk

Helyszínek

  • Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX, 01389, Mexico City

  • Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L., 66269, Monterrey

  • Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal., 45138, Guadalajara

  • Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro., 76130, Santiago de Querétaro

  • Urbanización Los Álamos de Monterrico, Jirón Daniel Alomía Robles 125, Santiago de Surco 15023, Perú, 15023, Lima

Kérdések