Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM az innovációban, a technológiában és a jogban (ONLINE LEARNING)
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM az innovációban, a technológiában és a jogban (ONLINE LEARNING)

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 20 700 / per year *

Távoktatás

* Teljes munkaidő (1 év): 20.700 font; Részmunkaidős (20 hónap): £ 10,350; Részmunkaidő (2 év): 10.350 £; Részmunkaidő (3 év): £ 6,900; Részmunkaidős (32 hónap): £ 6,900

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A program leírása

Ez az egyedülálló és nemzetközileg koncentrált LLM program feltárja, hogy a törvény hogyan reagál, szabályozza és támogatja az új és új technológiákat.

Az innovatív technológiák és a technológiák konvergenciája soha nem látott társadalmi változásokat idéz elő. Új jogi problémák merülnek fel, és új szabályozási válaszok jelennek meg. A törvény segítheti - vagy akadályozhatja - a társadalom azon képességét, hogy a technológiai fejlődésből származó optimális előnyöket élvezze.

A programban különböző szabályozási módokat - a jogot, a piacokat, magát a technológiát - tanulmányozunk, és kritikusan elemezzük az egyének előnyeit és hátrányait. Megvizsgálják továbbá a jogi és igazságügyi folyamatokat támogató technológia lehetőségeit.

Ez az LLM lehetővé teszi, hogy fejlessze a fejlett tudást olyan területekről, ahol a jog a technikával foglalkozik, a terület problémáinak tudatosítása és a megoldás különböző megközelítéseinek megértése.

Programszerkezet

LLM innováció, technológia

A tanfolyamok széles skálája lefedi az informatikai jog, a szellemi tulajdonjog és az orvosi jog területét. Tanulmányai során lehetőséged van arra is, hogy tanulmányozd egy kurzust a kereskedelmi jogi kurzusainkról.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tanfolyamok adott kurzusai változhatnak.

Tanulási eredmények

A tanulmányai végére magas szintű ismereteket kellett szerezned a jog és a technológia területén, a terület problémáinak kifinomult tudatosságát és megoldásuk különböző megközelítéseit.

Karrierlehetőségek

Az on-line távoktatási programot végző hallgatók a jog és a kapcsolódó jogi területek közötti karriert vesznek részt, beleértve a helyi és nemzetközi cégek munkáját, kormányzati jogi osztályokat, egyéb állami intézményeket, nemzetközi szervezeteket és egyetemeken.

A programok egyben ideális platform a fejlett kutatásokhoz.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es díjazása, vagy annak nemzetközi megfelelője, a jog.

A társadalomtudományi tantárgyban egy brit 2: 1-es kitüntetést vagy nemzetközi megfelelőjét is figyelembe lehet venni.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

 • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
 • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
 • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
 • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
 • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
 • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Edinburgh Law School angol nyelvvizsga

Az Edinburgh Law School az egyetemi angol nyelvoktatással közösen kifejlesztett egy alternatív angol nyelvvizsgát a pályázóknak az online távoktatási jogi programokra, amelyek a 2017/18-as tanévre való belépéshez szükségesek.

A teszt az egyetem által jelenleg elfogadott angol nyelvvizsga alternatívája, mint például az IELTS, a TOEFL-iBT, a PTE (A), a CAE és a CPE.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a tesztet csak az angol nyelvű követelményeknek való megfelelésre lehet felhasználni a posztgraduális program jogi úton történő bejutásának az online távoktatással az Edinburgh-i Egyetem, az Edinburghi Jogú Iskolán.

Jelentkezési határidők

 • A program kezdete: 2019. január 14
 • Jelentkezési határidő: 2018. november 13

Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb nyújtsa be a kitöltött kérelmet, különösen akkor, ha finanszírozást igényel, vagy vízumkötelezettséget igényel. A késői alkalmazásokra is számíthatunk, ha rendelkezésre állnak a helyek.

Figyelmesen figyelemmel kísérjük az alkalmazási számokat annak érdekében, hogy képesek legyenek mindazok elhelyezésére, akik fogadnak ajánlatokat. Ezért szükség lehet a program bezárására a közzétett határidőkön belül. Ha ez a helyzet, négyhetes figyelmeztetést teszünk fel.

Hogyan kell alkalmazni

Adjon hivatkozást az alkalmazásával.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LL.M kereskedelmi és technológiai jogból
  • Concord, Amerikai Egyesült Államok
 • Nemzetbiztonsági törvény programok (LL.M.)
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok
 • LLM az információs technológiában és a szellemi tulajdonjogban
  • Brighton, Egyesült Királyság