Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM az információtechnológiai jogban (ONLINE LEARNING)
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM az információtechnológiai jogban (ONLINE LEARNING)

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 20 700 / per year *

Távoktatás

* Teljes munkaidő (1 év): 20.700 font; Részmunkaidős (20 hónap): £ 10,350; Részmunkaidő (2 év): 10.350 £; Részmunkaidő (3 év): £ 6,900; Részmunkaidős (32 hónap): £ 6,900

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A program leírása

Ez az információtechnológiai törvény az információtechnológia szabályozási kereteire összpontosít, amely nemzetközi, európai és hazai környezetben szabályozza az információs technológiát.

A program rendkívül aktuális, feltárva a második generációs - és néha harmadik generációs - szabályozást is, amely a 2000-es évek elején kialakult jogi keretekből fejlődött ki. A technológia új fejleményei szintén kulcsfontosságúak, mivel ezek arra kényszerítenek bennünket, hogy folyamatosan áttekintsük az információtechnológia fogalmát és a megfelelő jogi válaszokat.

Az informatikai szabályozás az egész jogrendszeren belül működik, és a szabályozói válaszok keresztezését a belföldi, a regionális és a nemzetközi jog közötti kapcsolódási ponton végzik. Célunk, hogy megértsük ezt a keresztmegtermékenyítést, hogy képesek legyenek kontextualizálni és elhelyezni magunkat.

Programszerkezet

Ahhoz, hogy elnyerjék az LLM Informatika Jogát, sikeresen be kell fejeznie hat tanfolyamot, amelyek közül négynek kötelezõ tanfolyamoknak és 10 000 szóbeli értekezésnek kell lennie a választott idõtartam alatt.

Tanulmányai során lehetőséged lesz arra, hogy akár két különböző témakörből, mint például a szellemi tulajdonjogokról, az orvosi jogról vagy a nemzetközi kereskedelmi jogról is tanuljunk.

A programról és a tanfolyamról részletes információkat találhat online.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a modulok bármely adott évben megváltozhatnak.

Tanulási eredmények

A tanulmányaid végéig az informatikai jog megértésénél fogva fel kell merülned nemcsak jogi, hanem társadalmi, etikai, kulturális és kereskedelmi környezetében is.

Karrierlehetőségek

Az on-line távoktatási programot végző hallgatók a jog és a kapcsolódó jogi területek közötti karriert vesznek részt, beleértve a helyi és nemzetközi cégek munkáját, kormányzati jogi osztályokat, egyéb állami intézményeket, nemzetközi szervezeteket és egyetemeken.

A programok egyben ideális platform a fejlett kutatásokhoz.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es kitüntetése, vagy nemzetközi megfelelője. Az ön végzettségének nem kell a törvény tárgya, de elismert felsőoktatási intézménytől kell származnia.

A pályázat részeként figyelembe veszik a többi képesítést és szakmai tapasztalatot is.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

 • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
 • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
 • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
 • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
 • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
 • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Edinburgh Law School angol nyelvvizsga

Az Edinburgh Law School az egyetemi angol nyelvoktatással közösen kifejlesztett egy alternatív angol nyelvvizsgát a pályázóknak az online távoktatási jogi programokra, amelyek a 2017/18-as tanévre való belépéshez szükségesek.

A teszt az egyetem által jelenleg elfogadott angol nyelvvizsga alternatívája, mint például az IELTS, a TOEFL-iBT, a PTE (A), a CAE és a CPE.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a tesztet csak az angol nyelvű követelményeknek való megfelelésre lehet felhasználni a posztgraduális program jogi úton történő bejutásának az online távoktatással az Edinburgh-i Egyetem, az Edinburghi Jogú Iskolán.

Jelentkezési határidők

 • A program kezdete: 2019. január 14
 • Jelentkezési határidő: 2018. november 13

Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb nyújtsa be a kitöltött kérelmet, különösen akkor, ha finanszírozást igényel, vagy vízumkötelezettséget igényel. A késői alkalmazásokra is számíthatunk, ha rendelkezésre állnak a helyek.

Figyelmesen figyelemmel kísérjük az alkalmazási számokat annak érdekében, hogy képesek legyenek mindazok elhelyezésére, akik fogadnak ajánlatokat. Ezért szükség lehet a program bezárására a közzétett határidőkön belül. Ha ez a helyzet, négyhetes figyelmeztetést teszünk fel.

Hogyan kell alkalmazni

Adjon hivatkozást az alkalmazásával.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Mester a kiberbiztonsági jog és a digitális környezet területén
  • León, Spanyolország
 • PGCert jogi technológia – részmunkaidős
  • Bristol, Egyesült Királyság
  • London, Egyesült Királyság
  • + 1 több
 • LLM - Szellemi tulajdon és technológiajogi koncentráció
  • Champaign, Amerikai Egyesült Államok