Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM a nemzetközi kereskedelmi jog és gyakorlat (ONLINE LEARNING)
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM a nemzetközi kereskedelmi jog és gyakorlat (ONLINE LEARNING)

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 20 700 / per year *

Távoktatás

* Teljes munkaidő (1 év): 20.700 font; Részmunkaidős (20 hónap): £ 10,350; Részmunkaidő (2 év): 10.350 £; Részmunkaidő (3 év): £ 6,900; Részmunkaidős (32 hónap): £ 6,900

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A program leírása

Ez a program célja, hogy mélyebb megértést nyújtson arról, hogy a nemzetközi kereskedelmi törvény hogyan működik a gyakorlatban, és számos olyan tanfolyamot kínál, amely tükrözi tudományos munkatársaink érdekeit, tapasztalatait és iparágát.

A globalizáció és a technológiai fejlõdés az áruk és szolgáltatások nemzetközi kereskedelmének, a nemzetközi befektetéseknek és a globális pénzügyi piacok fejlesz- tésének számottevõ növekedéséhez vezetett. Ezzel párhuzamosan a nemzetközi kereskedelem világa jelentős növekedést mutatott a kereskedelmi tevékenység szabályozásában nemzeti és nemzetközi szinten, valamint a nemzetközi peres ügyekben és a választottbírósági eljárásokban. Ez az LLM célja, hogy segítsen megérteni azt a nemzetközi környezetet, amelyben az üzleti tevékenység jelenleg működik.

A program a mai nemzetközi kereskedelmet alakító fejlesztésekre adott jogi válaszokra összpontosít, mivel az ügyvédek és az üzleti szakemberek egyre inkább szükségessé teszik a hazai jogon túlmutató megoldásokat, hogy megtalálják a nemzetközi üzleti igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő megoldásokat.

Programszerkezet

Az LLM nemzetközi kereskedelmi törvényt elnyerni

A tanulmányai során lehetőséget kap arra, hogy akár két kurzust is tanulhasson különböző tématerületekről, mint például az információtechnológiai jog, a szellemi tulajdonjog és az orvosi jog.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tanfolyamok adott kurzusai változhatnak.

Tanulási eredmények

Az LLM a nemzetközi kereskedelmi törvény

A tanfolyamok lehetővé teszik, hogy gyakorlati megértsék a jogi kérdésekre vonatkozó konkrét iparágak, piacok, és a kereskedelmi kapcsolatok. Ezenkívül elősegítik az alapul szolgáló témák szélesebb körű és általánosabb megértését, mint például a harmonizáció, a szabályozás és a megfelelés.

A program lehetővé teszi, hogy túlmutasson a vonatkozó törvény technikai tartalmán és kritikusan gondolkodjon az alapjául szolgáló problémákkal és az ellentétes megoldásokkal kapcsolatban. Miután tanulmányozta a programot, akkor nemcsak a jogi kérdésekben fog megismerni, hanem az etikai elveket és a társadalmi és gazdasági összefüggéseket. Itt különös hangsúlyt helyeznek a gazdasági és kereskedelmi környezetre.

Karrierlehetőségek

A jogi egyetem LLM programjainak hallgatók többsége online távoktatással a karrierjük közepén van, és gyakran nemzetközi határokon átnyúlóan dolgoznak. Sokan már kialakulnak a karrierjükben, de szeretnék használni a programot az idővel felhalmozott készségek és ismeretek megszilárdítására.

Az on-line távoktatási programot végző hallgatók számos jogi pályára és kapcsolódó jogterületre haladnak, beleértve a helyi és nemzetközi vállalatok munkáját, a kormányzati jogi osztályokat, más állami intézményeket, nemzetközi szervezeteket és az egyetemeket. A programok egyben ideális platform a fejlett kutatásokhoz.

Egyes diplomások számára a program sikeres befejezése a jelenlegi pozícióikban történő promócióhoz vezet. Mások célja új szakmai irányvonal kialakítása. A program célja, hogy támogassa a diákokat abban az eredményben, amelyre törekszenek, a tudásuk és a törvény megértésén keresztül, de átruházható készségek megszerzésével, és nem utolsó sorban a vezető tudósokkal való kapcsolattartás tapasztalatával és a diákokkal.

Az online távoktatási LLM hallgatók és pályaválasztási igényeik elismerése az egyetemi karrier-szolgáltatás, amely a nemzetközi és a nem-pályaorientáció szempontjából releváns információforrásokat kínál, valamint lehetőséget biztosít az egyéni konzultációra a távoktató diákokkal.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es kitüntetése, vagy nemzetközi megfelelője. Az ön végzettségének nem kell a törvény tárgya, de elismert felsőoktatási intézménytől kell származnia.

A pályázat részeként figyelembe veszik a többi képesítést és szakmai tapasztalatot is.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

 • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
 • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
 • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
 • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
 • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
 • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Edinburgh Law School angol nyelvvizsga

Az Edinburgh Law School az egyetemi angol nyelvoktatással közösen kifejlesztett egy alternatív angol nyelvvizsgát a pályázóknak az online távoktatási jogi programokra, amelyek a 2017/18-as tanévre való belépéshez szükségesek.

A teszt az egyetem által jelenleg elfogadott angol nyelvvizsga alternatívája, mint például az IELTS, a TOEFL-iBT, a PTE (A), a CAE és a CPE.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a tesztet csak az angol nyelvű követelményeknek való megfelelésre lehet felhasználni a posztgraduális program jogi úton történő bejutásának az online távoktatással az Edinburgh-i Egyetem, az Edinburghi Jogú Iskolán.

Jelentkezési határidők

 • A program kezdete: 2019. január 14
 • Jelentkezési határidő: 2018. november 13

Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb nyújtsa be a kitöltött kérelmet, különösen akkor, ha finanszírozást igényel, vagy vízumkötelezettséget igényel. A késői alkalmazásokra is számíthatunk, ha rendelkezésre állnak a helyek.

Figyelmesen figyelemmel kísérjük az alkalmazási számokat annak érdekében, hogy képesek legyenek mindazok elhelyezésére, akik fogadnak ajánlatokat. Ezért szükség lehet a program bezárására a közzétett határidőkön belül. Ha ez a helyzet, négyhetes figyelmeztetést teszünk fel.

Hogyan kell alkalmazni

Adjon hivatkozást az alkalmazásával.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLM nemzetközi üzleti jog – teljes munkaidőben
  • Bristol, Egyesült Királyság
  • Leeds, Egyesült Királyság
  • + 5 több
 • LLM in International Commercial Law
  • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság
 • LLM nemzetközi üzleti jog – teljes munkaidőben
  • Online United Kingdom