Keystone logo
EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Business School - MBAs

Bevezetés

Miért az EDHEC

A vállalkozók és a vállalkozók által létrehozott,

Az EDHEC a lillei, a nizzai, a párizsi, a londoni és a szingapúri egyetemeken működik, az egyik legjobb 15 európai üzleti iskola, az első a világ pénzügyminiszterének világelső. Teljes mértékben nemzetközi és közvetlenül az üzleti világhoz kapcsolódik, az EDHEC üzleti iskola, nem üzleti iskola, ahol a tanítás és kutatás kiválósága az innovációra összpontosít, hogy ösztönözze a vállalkozói szellemet és a kreativitást. Az EDHEC a születéstől kezdve a vállalkozásokért szentelt üzleti életben a vállalkozók számára életet teremt, képes átalakítani vagy létrehozni sikeres vállalkozásokat, bárhol is dolgoznak.

Az EDHEC az ötletek valódi laboratóriumaként működik, és innovatív megoldásokat kínál a vállalkozások számára. Az iskola tanítási filozófiája, amelyet díjnyertes kutatási tevékenysége inspirál, a "tanulás útján történő tanulás" -ra összpontosít.

A gondolkodásmód, amely beállít minket

A vállalkozók és a vállalkozók által létrehozott EDHEC több mint egy évszázada megtestesíti az üzleti élet alapvető értékeit.

Célunk, hogy átadjuk az üzleti siker kulcsait a vezetők és a vállalkozók új generációi számára, elterelve azt a meggyőződést, hogy a vállalatok pozitív hatással lehetnek a gazdaságra és a társadalom egészére.

Függetlenség

Az EDHEC az elmúlt 110 év során meg kívánja védeni önállóságát, és saját erőforrásait támaszkodva fejleszti és irányítja a fejlődését. Teljes tudományos autonómiát is vállal tudományos és tudományos stratégiájában.

Pragmatizmus

Az 1906-os megalakulása óta az EDHEC hírnevét a pragmatizmusra és az üzleti életre koncentráló tanítási megközelítésre építi. Az üzlet kulcsfontosságú eszközei, tudása és viselkedése átkerül a vezetők generációihoz.

Non-konformizmus

Szokatlan modellje, programjainak tartalma és kutatási értéke révén az EDHEC táplálja különbségeit, ösztönzi a diákokat és a tanárokat, hogy gondolkodjanak a dobozon kívül, és elősegítsék vezető szerepüket.

Vállalkozói szellem

Egy üzleti iskola az üzleti életben, az EDHEC olyan gyors gondolkodású, feltalálói és leleményes vállalkozók és vezetők generációit képzi, akik megváltoztathatják a játékszabályokat, hogy továbbadják a rájuk ruházott csapatokat és projekteket.

Elfogulatlanság

Mivel az üzleti élet hatékonysága nem egyedülálló, az EDHEC nagy jelentőséget tulajdonít a sokszínűségnek és a kultúrák, profilok, gyakorlatok és tudományok kombinációjának a tanításában és működésében.

Akkreditációk

Helyszínek

  • 393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France, , Nice

  • 16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France, 75002, Paris

  • Avenue Gustave Delory, 24, 59057, Roubaix

Kérdések