Keystone logo

Easton Country Day School

A logo

Bevezetés

Easton Country Day School


Easton Country Day School egy kicsi, coed privát iskola a Pre-K-tól 12-ig. Egy olyan gondoskodó és támogató légkört ápolunk, amely a társadalmi és érzelmi növekedést elősegíti az akadémikus ügyességgel együtt. A tíz hektáron fekszik egy erdős területen, Easton központjában. Játszótérünk egy gyönyörű játszótér, sportpályák és egy nagy, jól felszerelt épület, amely mindenféle tanulási élményt nyújt.


Erős akadémikusaink vertikálisan integrálódnak, lehetővé téve az egyének számára, hogy saját sebességükön haladjanak (ahelyett, hogy egyetlen méretű, korosztályos szintre korlátozódnának). A diplomások folyamatosan elfogadják az összes terület versenyképes magán középiskoláit és bentlakásos iskoláit. Azok, akik a középiskolákat választják, általában kitüntetéses osztályokba sorolják.

Ennél is fontosabb, hogy diákjaink érzelmileg biztonságos és társadalmilag képes serdülőkre nőnek. Ez azért van, mert az ECDS oktatása kis csoportokat, sok felnőtt interakciót és formális programokat tartalmaz, amelyek ösztönzik az építő jellegű kapcsolatokat. Szokatlanul alacsony, 5: 1 arányú diák-tanár arány lehetővé teszi az ECDS szakember számára, hogy figyelemmel kísérje az összes gyermekét. Beavatkozunk a kockázatos társadalmi viselkedés első hangjára, és szépen jutalmazzuk a legelső integritás kifejezést.

Az egész családra kiterjedő megközelítéssel összhangban az ECDS 2 évnél idősebb korosztályokat kínál az iskola előtti óráknak, és 3 hónapos és idősebb korosztályokat biztosít.

Easton Country Day School egy csendes, gyönyörű épületben található, közvetlenül a könyvtár mellett. A nagy tantermek világosak és vidáman díszítettek, míg birtokoljuk egy bonyolult játszótér és kiterjedt atlétikai mezők. Az ECDS létesítmények kiváló hátteret biztosítanak a változatos és teljesítő általános iskolai oktatáshoz.

 • 225 Diák / 11 nemzetközi diák

 • Gazdag, gyönyörű és barátságos vidéki város

 • 1 óra New Yorkba / 2,5 óra Bostonba

 • A legtöbb család nemzetközileg utazott, beleértve Ázsiát is

 • A Connecticut az Egyesült Államokban az "Oktatási állam". A középiskolák a legmagasabb rangúak az Egyesült Államokban. Az egyetemek tudják

 • Connecticut tudományos hírneve

 • A Connecticut az USA-ban élen jár, olyan tanárokkal és lakosokkal, akik fejlett főiskolai végzettséggel rendelkeznek

 • A Connecticut számos iparággal rendelkezik (tudomány, pénzügy, orvosi, informatikai, média, digitális tervezés). A nagyvállalatok székhelye az állam

 • Az ECDS végzős hallgatói az egyetemek és az egyetemek országszerte járnak, köztük a Cornell, a Yale, a Connecticut Egyetem és más felső iskolák

 • Iskolai tereputazások (utazások havonta) A kirándulások között többek között utaztak Washington DC-be, New York Citybe, a Metropolitan Múzeumba, üvegfúvással, közösségi szolgáltatással, zászlórésszel, go-karting, jégkorcsolyázással, sítúrákkal.

 • Számos szervezett csapat: kosárlabda, íjászat, labdarúgás, softball, tenisz és pálya


Felvételi követelmények


Elfogadott minősítések: 7, 8, 9, 10 és 11

GPA követelmény: 2,7 GPA

 • Az angol nyelvű kurzusleírásokkal rendelkező hivatalos feliratok

 • Math és angol tanár ajánlások

Skype interjú: A hallgatókat a nemzetközi rendszergazda megkérdezi Skype-on keresztül

Lakás: Minden diákot a fogadó családokba helyeznek. Ezek az otthonok Eastonban és környékén vannak.


TOEFL pontszám

7.

9. osztály 50

10. fokozat 60

11. fokozat 70

12. fokozat 80 Rugalmas


"Az Easton Country Day School tanárai annyira támogatóak és nagyon gondoskodóak. A fiunk virágzik és tanul. Csodálatos volt, hogy figyelte a növekedését. Tanárai türelmesek, ismertek és kreatívek. "

- Easton Country Day School Szülője

Helyszínek

 • 660 Morehouse Rd, 06612, Easton

Kérdések