Keystone logo
East London University

East London University

East London University

Bevezetés

Az East London University

Az 1998-ban alapított East London University az ország egyik vezető magánegyeteme.

Az egyetem S1 hektáros kampusza, néhány kilométerre délre Kelet-London belvárosától, több mint 2300 diáknak ad otthont Dél-Afrika minden régiójából és 27 másik országból.

Függetlenül attól, hogy mit tanulnak, az East London University hallgatói személyes oktatási utazásra indulnak, amely segít nekik megtalálni és követni egyéni céljukat.

Küldetés és cél

East London University hozzáférést biztosít olyan felsőoktatási lehetőségekhez, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy elsajátítsák szakmai céljaik eléréséhez szükséges ismereteket és készségeket, javítsák szervezeteik teljesítményét, valamint vezetést és szolgáltatást nyújtsanak közösségeiknek.

Célja

 • A kognitív és hatékony tanulói tanulás elősegítése – a tudás, a készségek és az értékek –, és elősegíteni ezen ismeretek felhasználását a tanuló munkahelyén.
 • Kommunikációs, kritikus gondolkodási, együttműködési és információhasznosítási kompetencia fejlesztése, valamint az egész életen át tartó tanulás iránti elkötelezettség fejlesztése a hallgatók pályafutási esélyeinek javítása érdekében.
 • Olyan oktatást nyújtani, amely áthidalja az elmélet és a gyakorlat közötti szakadékot az oktatókon keresztül, akik nemcsak a haladó tudományos felkészülést, hanem a szakmájuk jelenlegi gyakorlatából származó készségeket is behozzák az osztálytermükbe.
 • A technológia felhasználása olyan hatékony oktatási módok és eszközök létrehozására, amelyek kiterjesztik a tanulási forrásokhoz való hozzáférést, és fokozzák az együttműködést és a kommunikációt a tanulók jobb tanulása érdekében.
 • A tanulók tanulásának értékelése és az értékelési adatok felhasználása a tanítási/tanulási rendszer, a tanterv, az oktatás, a tanulási források, a tanácsadás és a hallgatói szolgáltatások javítására.
 • Magánintézményként kell megszervezni annak érdekében, hogy elősegítsék az innovációs szellemet, amely a tudományos minőség, a szolgáltatás, a kiválóság és a dolgozó hallgató kényelmének biztosítására összpontosít.
 • Az Egyetem küldetésének támogatásához szükséges pénzügyi források előteremtése.

Helyszínek

 • East London

  14 Stewart Drive Berea, 5241, East London

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések