Keystone logo
e-courses4you

e-courses4you

e-courses4you

Bevezetés

Rólunk

e-courses4you több mint 45 éves értékesítési élményt és 18 éves e-learning szaktudást kombinált.

Az exkluzív partnereinknek köszönhetően a legkorszerűbb technikai képzést nyújtják. Vízióunk az, hogy világszerte a világ egyik vezető szolgáltatója legyen a minőségi és megfizethető e-learning képzésnek.

"Emlékszem, hogy csak egy maroknyi oktató és egy nagyszerű ügyfélszolgálat és szolgáltatás épült fel, 18 év múlva, és még mindig erősek vagyunk. Jó dolgot kell tennünk! "

Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy előretekintő képzést biztosítsunk veled, hogy szeretnénk-e előrelépni a pályakezdőkön, új munkahelyet kezdeni, otthoni vállalkozásra gondolni vagy javítani szeretnénk általános egészségi állapotát és alkalmasságát, az e- tanfolyamok 4 Ön, fog biztosítani a képzés javítása minden szempontból az életed.

A tanfolyamainkat vezető szakemberek nyújtják, például nem csak a polcok tartalmi tartalmáról származnak, például az e-tudományi programot a Stanford korábbi professzora dolgozott ki, aki a NASA-val dolgozott együtt !! a híres partnereink közé tartozik Brian Tracy, Tony Robbins és Stephen Covey, és üzleti csomagjaink a Microsoft partnerei, hogy olyan tartalmakat hozzanak magukkal, amelyek nem csak átlagosak, hanem kiemelkedőek is!

A közösségünk

Az összes tanfolyamot, amelyet az e-courses4you tanfolyamok biztosítanak, az oktatók alapítóinak és a dedikált támogató csapatnak köszönhetően támogatják

Bár ez nagyon sok e-tréning, még mindig megkaphatja a szükséges támogatást:

  • Küldjön e-mailben ügyfélszolgálati csapatunkat, és 72 órán belül válaszolhasson
  • Megbízott alkalmazottaink 9: 30-17: 30 között, hétfőtől péntekig, a lehető legrövidebb időn belül kezeljék az esetleges lekérdezéseket vagy kérdéseket
  • Bízzatok abban, hogy mit csinálsz a megfelelő emberekkel a maga mögött

A munkatársaink

Mindannyian gondosan választottuk és képzettünk, hogy nagyon óvatosan hallgassunk, legyenek hatékonyak, vidámak és fényesek, és mindig ügyfelek középpontjába kerüljenek.

Telefonos ügyfélszolgálatunk a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll, és e-mailben érhető el 72 órán belül.

Helyszínek

  • Unit 19 Barrows Road, CM19 5FN, Harlow

Kérdések