Keystone logo
Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Bevezetés

A Boston Egyetem Orvostudományi Doktori Iskola (GMS) divíziója elismert vezetője a biomedicintudományok kutatásában és posztgraduális képzésében. Több mint 900 hallgató közül választhatunk 33 tanulmányi területen, interdiszciplináris programokkal sok területen. A hallgatók Ph.D. vagy MD / Ph.D. fokozatok 15 különböző tanszékben és programokban. Mesterfokozatot lehet szerezni sok ilyen területen, valamint az orvosi tudományok, a mentális egészségügyi tanácsadás és a viselkedési gyógyászat, a klinikai kutatások és más tudományos és egészségügyi szolgáltatások orientált tudományágak. Tanúsítványok is rendelkezésre állnak több tanulmányi területen.

A GMS a történelmi Bostonban található South End-ben található, a Boston Egyetem Orvosi Központ (BUMC) modern budapesti akadémiai egészségügyi központjának központjában, amely magában foglalja a Boston Egyetem Orvostudományi Egyetemét , a Boston Egyetem Közegészségügyi Intézetét és a Henry M. Boston Egyetemet. Goldman Fogászati ​​Orvostudományi Kar . Az egyetemen is a Boston Medical Center , Boston egyik vezető oktatási kórháza és a BUSM elsődleges oktatási partnere. Ezek az intézmények együttesen világszínvonalú kollégákkal büszkélkedhetnek, akik számos, a klinikai és alapkutató kutatók közötti együttműködésen alapulnak. Ez egyedülálló lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy részt vegyenek transzlációs és interdiszciplináris kutatásokban a legmodernebb alapvető létesítmények (pl. Képalkotás, áramlási citometria, proteomika és génexpressziós elemzés) felhasználásával. Látogasson el a Student Life oldalra, hogy többet tudjon meg az életéről az egyetemen és Bostonban.

Történelem

A Boston University Medical School gazdag története 1848-ból származik, amikor a New England Nõi Orvosi Főiskolaként kezdõdött. Nevezetesen, ez volt az első intézmény a világon, hogy orvosi nevelést ajánlson a nőknek, és az első fekete női orvost. 1873-ban az orvosi egyetem egyesült a bostoni egyetemen, és az ország első coeducational orvosi egyetemévé vált.

A BUSM immár közel 1600 olyan diplomás és orvostudományi hallgatónak ad otthont, akik úgy döntöttek, hogy továbbképzést folytatnak egy olyan intézményben, amely elkötelezett a jövő tudósai, orvosai és orvosok oktatói számára az oktatási célok, a BU CARES által irányított intézményekben.

Helyszínek

  • 72 East Concord Street L-315, 02118, Boston

Kérdések