Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

Bevezetés

Since1869, Dillard Egyetem követtek el, hogy a hallgatók egy minőségi négyéves bölcsészettudományi oktatás. Dillard egy teljesen akkreditált magán, történelmileg fekete egyetemen. 2010-ben a US News & World Report rangsorolt ​​Dillard között az ország Top 10 HBCUs alapuló átfogó alapképzésben. Dillard is elnyerte a Top 10-es rangsor 2010-ben bölcsész iskolák a társadalmi mobilitás kategóriában Washington Monthly.

A sarokköve New Orleans Gentilly Közösség, az egyetem leül egy szép és nyugodt 55 hektáros campus, tele aláírás élő tölgyfák és a keveréket a történelmi épületek és a modern létesítmények.

Dillard diákok menni néhány, a legjobb doktori iskolák a világon. Dillard jelenleg alumni tanul Harvard, Yale, Princeton, Johns Hopkins és a London School of Economics, többek között. Dillard Egyetem az egyetlen egyetem az Egyesült Államokban, hogy egy partner a Melton Alapítvány. Dillard hallgatók vált Melton Fellows részt az interkulturális képzés, vezetői fejlesztés, és a globális nevelés révén szimpóziumok, utazás, online tevékenységek, projekttámogatás, és a szociális szolgáltatást. Fogadó országok Kína, Chile, Németország, India és az Egyesült Államokban.

Dillard Főbb jellemzők:

A Katrina hurrikánt, Dillard teljesen felújított és átalakított 32 campus épületeket és három off-campus lakóparkok, és a beépített két új LEED® * nyilvántartásba (Leadership in Energy és környezeti tervezés) épületek: a szakmai iskolák és Sciences Building, és a HÖK és Egészség & Wellness Központ. 2010-ben, Dillard lépett a partnerség a New Orleans Recovery School District az új tanárképzési program, amely forradalmasítja a tanárképzés New Orleans, és talán modellként szolgálhat a programok az egész országban. Dillard fizika programot szerzett $ 1.800.000 impulzus lézer rendszer, amely lehetővé teszi a diákok, hogy végre posztgraduális kutatást. Dillard nagysikerű ápolási program volt az első a maga nemében Louisiana. Dillard kínál 22 egyetemi szakon az egész hét osztályok és iskolák. Dillard a diák-tanár arány 11 az egyhez. Dillard Egyetem büszkélkedhet az egyik a kevés diák siker megosztottság a nemzet, a modell arra összpontosít, hogy a felvételi, megtartása és támogatása egyetemisták.

Pályakezdő Dillard jelentenek számos nagysikerű világelsők területeken, kezdve az orvostudomány és a jog, hogy a felsőoktatás és a nemzetközi üzleti, művészeti és szórakoztató.

Küldetés és jövőkép Dillard Egyetem küldetése, hogy diplomásokat, akik Excel, Globális vezető, széles körben művelt, kulturális érzékenység és az érintett javításával az emberi állapot. Keresztül személyre szabott és a tanulás-központú megközelítés, Dillard hallgatók képesek megfelelni a verseny igényeinek a különböző, globális és technológiailag fejlett társadalomban.

Dillard Egyetem stratégiai pillérei

Dillard Egyetem lesz a premier magán egyetemi egyetem a régió és a világ Történelmileg Fekete Főiskolák és egyetemek. Dillard Egyetem bővül szelektíven a posztgraduális tanulmányokat, építve a legjobb programok jelentik a jövőbeli előrejelzések a munkaerőigényt. Dillard Egyetem növeli és fokozza elkötelezettségét és termelési minőség, hasznos kutatási. Dillard University betölt globalizációt tantervének úgy, hogy kiterjeszti elérni, hogy más nyelvek, kultúrák és országok között. Dillard Egyetem bemutatja elkötelezettségét minden diák sikere. Dillard Egyetem kialakítja tanuló vezetői képzési és oktatási lehetőségeket dúsított kívül az osztályban, hogy felajánl egy kiegyensúlyozott környezetben részeként főiskolai tapasztalatok. Dillard Egyetem továbbra is vonzza, és végzős tehetséges afroamerikai diákok, ugyanakkor üdvözli azokat egy változatos háttérrel, aki élvezi az egyedülálló élményt kínálunk. Dillard Egyetem bemutatja elkötelezettségét technológia, mint tárgy, egy oktatási eszköz és a alapjait belső rendszerek, amelyek hatékony, megbízható és költséghatékony. Dillard Egyetem megmutatja költségvetési integritás, a rendszerek pénzügyi és szakmai elszámoltathatóság és a stabilitás. Dillard Egyetem is részt a revitalizáció a székhelye, New Orleans. Dillard University kidolgozni és kihirdetni gyakorlat képest a környezetbarátabb campus és előmozdítása a környezeti fenntarthatóság. Dillard Egyetem fog kidolgozni Gulf Coast Public Policy Center.

Helyszínek

  • New Orleans

    2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Kérdések