Keystone logo
DePaul University Department of International Studies

DePaul University Department of International Studies

DePaul University Department of International Studies

Bevezetés

Nemzetközi tanulmányok

A Nemzetközi Tanulmányok Tanszék interdiszciplináris keretrendszert használ a komplex globális kérdések történelmi és kortárs dimenzióinak feltárására.

Ezen a területen a diákok kutatási és elemzési készségeket fejlesztenek, és a konfliktusokat és a fejlődést helyi és globális szinten mérő hatalmi és egyenlőtlenségi viszonyok kritikus tudatosságát ápolják.

Ról ről

Üdvözöljük a Nemzetközi Tanulmányok Tanszékén, ahol egy egyetemi program, diplomás program és ötéves BA / MA program található. A nemzetközi tanulmányok egy folyamatosan fejlődő terület, amelynek célja a nemzetközi kérdések megértése és kezelése oly módon, hogy integrálja a politikai, társadalmi, gazdasági és kulturális elemzési módszereket.

Diákjaink kiváló kutatási, írási és kritikai gondolkodási készségeket fejlesztenek ki, amelyek széles körű karrierlehetőségekre készülnek a köz-, magán- és nonprofit szektorokban, beleértve a külföldi szolgáltatást, a humanitárius segélyeket és a nemzetközi fejlesztést, a közrendet, a nemzetközi üzleti tevékenységet, a társadalmi szolgáltatások, újságírás és jog.

Helyszínek

  • DePaul University Welcome Center 2400 N. Sheffield Ave. Chicago, IL 60614, , Chicago

Kérdések