Keystone logo

Data ScienceTech Institute

A logo

Bevezetés

Fedezze fel a jövő láthatárát

Data ScienceTech Institute Nizzai Rectorát (UAI 062136P) és a Párizsi Rectorát (UAI 0755832G) bejegyzett, magántanuló posztgraduális szakképzési intézmény . A rektorátusok a francia Oktatási, Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium regionális küldöttségei.

Data ScienceTech Institute egyrészt a francia tudomány és a műszaki tudomány világszerte elismert minősége és intenzitása, másrészt a természetes brit üzleti szivárgás és pragmatizmus volt.

Rólunk

A DSTI-t azért hozták létre, hogy reagáljon a 4. ipari forradalom igényeire és kihívásaira, amely értékteremtés a vállalatok hatalmas adattárolóinak ellenőrzése, kiaknázása és működtetése révén. Ezen kihívások között szerepel a mérnökök és elemzők képzése magas szintű operatív szakemberekké válni a terület négy szakterületén: fejlett számítástechnika a "Big Data" fogadására az IS-ben, alkalmazott matematika a prediktív algoritmusok elsajátításához, üzleti és menedzsment a a két korábbi alkalmazás, valamint az etika és a törvény alkalmazása ezen alkalmazások jogi és erkölcsi hibáinak elkerülése érdekében.

A DSTI három programot kínál:

 • Az adatelemzés alkalmazott MSc
 • Az AI alkalmazott adatmérnöki MSc
 • Az Informatika és AI alkalmazott MSc

A tartalmat egy tudományos tanácsadó testület készíti, amely elismert és elismert szakemberekből , valamint ipari partnerségekkel rendelkező tapasztalattal rendelkező tudósokból áll. Tény, hogy elkötelezzük magunkat, hogy kövesse az ipari, valamint a munkaerő-piaci igények, hogy a levelet, így a programok fejlődni fog évente. Ezért meghívják Önt, hogy jöjjön vissza jelenlétében vagy e-tanulás útján, hogy készségei naprakészek legyenek .

Főbb jellemzők

 • 2 bejegyzés: ősz és tavasz
 • Tanulói képzés lehetséges
 • +250 diplomás világszerte
 • +45 nemzetiség képviselt
 • A hallgatók 100% -a talál gyakorlatot
 • A hallgatók 86% -a a gyakorlatot követő 3 hónapon belül talál munkát

3 Tanulási módok

Az egyetemen

Online

Nem számít, hol tartózkodik, teljes munkaidőben és élőben is képes követni a számítógépen futó különféle kurzusokat (ADSL kapcsolat szükséges). Ugyanaz a tapasztalata lesz, mint az egyetemi hallgatónak, és otthona kényelmében. Az összes kurzust rögzítik és minden hallgató számára elérhetővé teszik.

Saját tempójú online tanfolyam (SPOC)

A SPOC módot dolgozó szakemberek számára tervezték. Ez lehetővé teszi mindkét programunk online követését és saját tempójában, 18-36 hónapig, a szakmai életének megfelelő ütemtervben. Az év során bármikor regisztrálhat .

 • Személyre szabott tanulási tapasztalat
 • Az a képesség, hogy online vagy campuson követhesse őket
 • Teljes hozzáférés a tananyagokhoz
 • Heti támogatási ülés a tanárok és a Tanulmányok irányításával egyedüli kommunikációs csatornán keresztül

Fokozat és elismerés

Mindkét programot a francia nemzeti szakképesítés nyilvántartásába (RNCP) regisztrálták, amely felsorolja az összes oklevelet, diplomát és szakmai címet, amelyeket a francia állam elismert. A képesítést felsőfokú végzettségként elismerik (az európai képesítési keretrendszer - EQF 7. szintje). Ez lehetővé tenné a hallgatók számára, hogy ha folytatják, folytatják doktori tanulmányaikat.

Vállalati szintű tanúsítások

Ezenkívül az alkalmazott tudomány és az mesterséges intelligencia területén alkalmazott alkalmazott diplomamunka, valamint a mesterséges intelligencia programjainak alkalmazott informatikai diplomája két vállalati szintű tanúsítást is magában foglal. A hallgatókat szakemberek készítik elő.

Alkalmazott MSc adatelemzésből:

 • Tanúsítvány előkészítése Adatok elemzése Microsoft Power BI-val (DA-100)
 • Minősítés előkészítése Microsoft Power Platform + Dynamics 365 Core

Alkalmazott Okleveles Adatmérnöki AI:

 • Amazon AWS Cloud Computing DSTI szék
  Előkészítés az AWS Certified Solutions Architect - munkatárs számára
 • Cloudera hitelesített adatmérnök
  Felkészülés a Cloudera Certified Data Engineerre

Alkalmazott MSc Az Adattudományban és AI:

 • Amazon AWS Cloud Computing DSTI szék
  Előkészítés az AWS Certified Solutions Architect számára - munkatárs, mivel a DSTI az AWS Akadémia tagja
 • A SAS ökoszisztéma DSTI elnöke
  Az alapprogramozás előkészítése a SAS használatával

Örömmel jelentjük be azt is, hogy a KDnuggets, a Big Data legbefolyásosabb márkájának top 10-ben, a DSTI-t a világ egyik legjobb adattudományi programjának azonosította. Egy olyan fiatal iskolának, mint mi, nagyon nagy eredmény az, hogy ebben a negyedben vagyunk, és ez bizonyítja folyamatos fejlődésünket. Itt található a link: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Bemutatja nekünk a legjobb európai mesterkurzusokat az adatgyűjtésben és az analitika területén: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Tagjai vagyunk ennek az ökoszisztémanek (ipari és tudományos klaszter). Https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

Is itt van Stephan Hadinger , az Amazon AWS építészeti vezetője az iskolánkról.

Helyszínek

 • Data ScienceTech Institute Les Templiers 950 Route des Colles Sophia-Antipolis, 06410, Biot

 • Data ScienceTech Institute 4, Rue de la Collégiale, 75005, Paris

Kérdések