Keystone logo
Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Bevezetés

ONLINE & felnőtt tanulók

Dakota Wesleyan Egyetem mindig is egy hely a közösség; egy hely, ahol a diákok válik egy része valami nagyobb, mint egy kollégium. Most DWU kínál a felnőtt tanuló egy egyedülálló lehetőség, hogy részévé válik a DWU közösség - digitális közösség, hogy van. Kínálunk négy teljesen online képzési programok:

Üzleti Ügyviteli Mester (MBA) RN-Bachelor of Science fokozatot ápolási Master of Arts in Education Bachelor of Arts Szervezeti vezetés

A DWU digitális campus egy olyan hely, ahol a felnőtt diák fog tanulni társaik zsonglőrködik karrier, család és személyes kötelezettségvállalásokat miközben elkötelezett a kihívást kereső diplomát. A programok aszinkron módon lehetővé teszi a diákok, hogy vegyenek részt az osztály megbeszélések, benyújtja a tanfolyam és kommunikálni kari és az osztálytársak bármikor a nap folyamán, vagy éjszaka. Több, mint egy hely, hogy menjen osztály online, digitális campus szolgál közösség, amelyben a kapcsolatok kiépítésére társaik és oktatók és azon kívül is az osztály környezet.

A különböző hagyományoknak megfelelően az személyre szabott oktatás megalapozott értékeinket a tanulás, a vezetés, a hit és a szolgáltatás lesz jelen ezek az online programok. Elkötelezettségünket a részvétel viták etikai értékek és az együttérzés marad az élvonalban az új szakok.

A tanulók arra ösztönzik, hogy működjenek együtt érthető módon a valós problémákat annak érdekében, hogy túllépjünk a tapasztalatok az osztályteremben a mindennapi életbe.

Helyszínek

  • Dakota Wesleyan University 1200 W. University Ave Mitchell, SD 57301, , Mitchell

Kérdések