Keystone logo
CY Cergy Paris University - School of Law LL.M. adójog, üzleti jog és megfelelés
CY Cergy Paris University - School of Law

LL.M. adójog, üzleti jog és megfelelés

Cergy, Franciaország

1 Years

Angol

Teljes idő

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 7000 / per year *

Az egyetemen

* teljes LLM: EU-s pályázók / 7.500 € nem EU-s pályázók | kettős LLM: 11.000 € nem EU-s pályázók / 10.000 € EU-s pályázók

Bevezetés

Az LL.M. francia és európai jog, specializáció az adózás, üzleti jog és megfelelés területén egy rendkívül szelektív program, amely megerősíti a nemzetközi üzleti környezetben való munkavégzés képességeit.

Ez a program teljes egészében angol nyelven zajlik, és egyedülálló lehetőséget kínál a francia nyelvet nem anyanyelvi szinten beszélők számára a francia és európai adó- és üzleti jog tanulmányozására.

Az órákat és szemináriumokat nemzetközi akadémikusok és neves párizsi székhelyű nemzetközi cégek elismert szakemberei tartják.

A program elvégzése után a hallgatók két oklevelet szerezhetnek: egy speciális LL.M. egyetemi diplomát és egy nemzeti mesterfokozatot.

  • Az elismert képesítéssel nem rendelkező hallgatók és szakemberek megkapják a speciális LL.M. egyetemi diplomát.
  • A Juris Doctor (JD), LL.B. (4 év) vagy azzal egyenértékű elismert képesítéssel rendelkező hallgatók mind a szakirányú LL.M. egyetemi diplomát, mind a nemzeti mesterfokozatot megkapják.

A szak versenyképes, szelektív, és olyan joghallgatók számára készült, akik magas szintű jogi tanulmányokkal és kiváló angol nyelvtudással rendelkeznek. A programot különböző szervezetek és a francia felsőoktatási minisztérium többször is kitüntette.

Közös LL.M. program a skóciai Dundee Egyetemmel (UOD)

A közös LL.M. program egy izgalmas új vállalkozás, amely két dinamikus és magasan jegyzett jogi egyetemet egyesít. Elismert szakértők fogják tanítani a diákokat, és mélyreható ismereteket szereznek a kortárs jogi témák széles skálájáról mind a common law, mind a polgári jog perspektívájából.

A program egyedülálló, és két félév alatt két képesítést kínál. A közös LL.M. programban részt vevő hallgatók az UOD nemzetközi kereskedelmi jogból szerzett LL.M. diplomával, valamint a CYU francia és európai uniós jogból szerzett, adózásra, üzleti jogra és megfelelésre szakosodott nemzeti mesterdiplomával végeznek.

Ideális Diákok

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

A program megvalósítása

Az Iskoláról

Kérdések