Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Bevezetés

Az iskolánk

Több mint 125 éve képezünk jogászokat. De nem a múltra koncentrálunk – tudjuk, hogy az a legfontosabb, hogy hogyan készítünk fel a jövőre.

Egy országos vezető

Országosan elismert jogi egyetem vagyunk az University Circle szívében, egy virágzó kulturális negyedben, az Ohio állambeli Cleveland belvárosának közelében.

Nemzetközi jogi, egészségügyi jogi és szellemi tulajdonjogi programjaink a legjobbak közé tartoznak az országban. A vezetői kurzusok és a gyakorlati tapasztalatok innovatív tantervünkben megtalálhatók. Minden hallgató az első évben kezd el valódi ügyfelekkel dolgozni, és a harmadik évben féléves, teljes munkaidős vagy éves félidős gyakorlaton vesz részt.

A National Jurist magazin a legjobb 25 jogi egyetem közé sorolt minket, amelyek a legjobb közérdekű jogi lehetőségeket kínálják, és az első „jogi iskolák tiszteletbeli listája” közé, amelyek a legjobb gyakorlati képzést nyújtják.

Kínálunk JD, LLM és SJD diplomákat, valamint tíz kétfokozatú programot.

Ráadásul a JD hallgatók 1L év után 17 partneriskolában tanulhatnak külföldön, vagy 3 év alatt külföldi LLM diplomát szerezhetnek három partneriskolában:

 • Comillas Pápai Egyetem Madridban,
 • Middlesex Egyetem Londonban,
 • Párizsi Dauphine Egyetem

Növekvő jelenlétünk

Diákjaink körülbelül kétharmada Ohión kívülről származik, és több mint 10 000 öregdiák él és dolgozik szerte a világon. Pályakezdőink számos jogi, kormányzati, nonprofit és üzleti területen dolgoznak. Sok öregjeink vezérigazgatók, ügyvédi irodai partnerek, kormányzati tisztviselők és más elismert vezetők.

Szakértői Kar

Üdvözlő, barátságos környezetünk van, amely ösztönzi a professzorok, adminisztrátorok, alkalmazottak, hallgatók és öregdiákok közötti együttműködést. Amikor csatlakozik jogi egyetemünkhöz, jogi családunk tagja lesz.

Küldetés

Case Western Reserve University School of Lawwebhelyen a sokszínűség alapvető érték. Arra törekszünk, hogy olyan befogadó környezet legyünk, amelyben minden tag felhatalmazva érzi magát a közösségben való részvételre, elősegítve a kreatív energiát és a jobb intézményt eredményező betekintést.

Mindenféle faji, etnikai, kulturális, társadalmi-gazdasági, nemzeti és nemzetközi hátterű embert befogadunk, és üdvözlik a gondolatok, a pedagógia, a vallás, az életkor, a szexuális irányultság, a nemi identitás/kifejezés, a politikai hovatartozás és a fogyatékosság sokféleségét.

Arra törekszünk, hogy olyan befogadási kultúrát hozzunk létre, amely ösztönzi a különböző hátterű emberek közötti kapcsolatokat és interakciókat, egy olyan kultúrát, amely erősíti az emberi méltóságot, aktívan csökkenti az előítéleteket és a diszkriminációt, és javítja közösségünkben mindenki életminőségét.

Amit csinálunk

Partneri kapcsolatokat hozunk létre, ápolunk és tartunk fenn a jogi kar, az egyetem, a jogi szervezetek, az öregdiákok és más közösségi partnerek között, hogy támogassuk a sokszínűséget és az inkluzív kezdeményezéseket. Ez magában foglalja a sokszínűségi és befogadási képzést és a támogató közösség kialakítását célzó rendezvényeket.

Programunkat oktatókból, alkalmazottakból, hallgatókból, öregdiákokból és egyetemi diverzitási vezetőkből, valamint a clevelandi és nagyobb ohiói jogi közösségek tagjaiból álló bizottság vezeti. Együtt dolgozunk azon, hogy változatos stratégiai tervet és kezdeményezéseket hozzunk létre, hogy a jogi egyetemet sokszínű és befogadó hellyé tegyük minden hallgató, alkalmazott és oktató számára.

Összekapcsolt intézmény

A Case Western Reserve Egyetem részei vagyunk, amely egy magas rangú kutatóintézet több mint 6600 végzős és szakmai hallgatóval, valamint több mint 5150 egyetemi hallgatóval.

Az egyetem számos más posztgraduális iskolának is otthont ad – sok közülük kettős diploma megszerzéséért partnerünk:

 • Weatherhead Menedzsment Iskola;
 • Orvostudományi Iskola;
 • Case School of Engineering;
 • Frances Payne Bolton School of Nursing;
 • Fogorvosi Iskola;
 • School of Graduate Studies;
 • Jack, Joseph és Morton Mandel Alkalmazott Társadalomtudományi Iskola; és
 • Művészeti és Tudományos Főiskola.

Rangsorok

 • 9. az egészségügyi jogban – US News & World Report, 2021. évi ranglista.
 • 24. hely a nemzetközi jogban – US News & World Report, 2021. évi ranglista.
 • 40. a szellemi tulajdonjogban – US News & World Report, 2021. évi ranglista
 • 44. a Clinical Education, US News and World Report, 2021-es ranglista számában.
 • #30. A kar nemzeti rangsora a tudományos hatások tekintetében – Heald- és Sichelman-tanulmány, 2019.

Tantestületünk tudományos hatást tekintve a 30. helyen áll az országban. Szakterületük elismert szakértői, és az elsődleges szempont diákjaink sikere.

Helyszínek

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Kérdések