Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Bevezetés

A Model Law School: A nemzetközi jog, egészségügyi jog, valamint a szellemi tulajdon joga programok közül az első a nemzet. Országos Jogász magazin számunkra a top 25 jogi iskolák, amelyek a legjobb közhasznú jogi lehetőségeket. A magazin is szerepel hozzánk közül az első a "becsület tekercs jogi iskolák", amelyek a legjobb gyakorlati képzés.

Izgalmas hely: Mi található szívében University Circle, egy virágzó kulturális környéken Clevelandben, Ohio. Cleveland "comeback táplálja a művészet és a kultúra" érted választott, a városok között világszerte, mint egy hely, hogy látogassa meg 2015-ben a New York Times, a Los Angeles Times, Fodor és Travel and Leisure.

Átfogó tanterv: Kínálunk JD, LLM, és SJD fok. LLM hallgatók nagy részét osztályok JD és SJD diákok. Kínálunk négy LLM fok: International Business Law, szellemi alkotások joga, US & Global Legal Studies, és Nemzetközi Büntetőjogi.

Büszke History: A diploma amerikai és a globális jogi ismeretek, először kínált Fall 1992 volt az egyik első LLM fok kínált az Egyesült Államokban kizárólag diplomások külföldi jogi egyetemen. A másik LLM fokozatot ajánlottak közel 10 éve. Van partnerség vezető jogi egyetemen külföldön - mint például Comillas Pápai Egyetem Madridban, Middlesex University, London, University of Paris Dauphine, Kelet-Kínai Egyetem és Jogtudományi Sanghajban, és a Southwest Egyetem politológia és Jogi Chongqin - a amely sok a LLM diákok beiratkozik.

A növekvő jelenléte: Mi már diplomázott 1000 LLM diákok több tucat országban öt kontinensen. A diplomások gyakorolni és tanítani törvény vezető ügyvédi iroda, vállalatok és egyetemek. Ebben 2015-2016, az Office of Foreign Graduate Jogtudományi beiratkozott 73 LLMs és 25 SJD diákok.

Szakértői Kar: A jogi kar rangsorolása 25. a nemzet tudományos hatása. E borokat szakértők a saját területén, és elsődleges célja, a siker a mi diákok. Van egy barátságos környezet, amely ösztönzi közötti együttműködés professzorok, adminisztrátorok, oktatók, hallgatók és öregdiákok. Ha csatlakozik a jogi egyetemre, akkor is része a jogi család.

A Connected Intézmény: Részei vagyunk Case Western Reserve University, a magas rangú kutatóintézet több mint 5800 végzős hallgatók és a szakmai és több mint 5000 egyetemistát. Az egyetem ad otthont a Weatherhead School of Management, a Case School of Engineering, School of Dental Medicine, Francis Payne Bolton School of Nursing, School of Medicine, School of Graduate Studies, Jack, Joseph és Morton Mandel School of Applied Social Sciences, és a College of Arts and Sciences. Egyetemünk beiratkozik több mint 1800 nemzetközi diákok országban világszerte.

Rangsorok

  • 9. az egészségügyi jogban – US News & World Report, 2021. évi ranglista.
  • 24. hely a nemzetközi jogban – US News & World Report, 2021. évi ranglista.
  • 40. a szellemi tulajdonjogban – US News & World Report, 2021. évi ranglista
  • 44. a Clinical Education, US News and World Report, 2021-es ranglista számában.
  • #30. A kar nemzeti rangsora a tudományos hatások tekintetében – Heald- és Sichelman-tanulmány, 2019.

Tantestületünk tudományos hatást tekintve a 30. helyen áll az országban. Szakterületük elismert szakértői, és az elsődleges szempont diákjaink sikere.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

Kérdések