Keystone logo
College of Mount Saint Vincent

College of Mount Saint Vincent

College of Mount Saint Vincent

Bevezetés

Válassza a hegy

A College of Mount Saint Vincent egy országosan elismert, független, bölcsészettudományi főiskola. Elkötelezett a katolikus hagyomány és ökumenizmus Mount kínál több mint 40 egyetemi programok, beleértve a teljes tömb szakon és a kiskorúak és a szakmai előkészítő számviteli, üzleti, kommunikációs, oktatási és az ápolási.

Karunk tanárok először. Ismert, hogy kiváló tanulmányi adatait és díjnyertes kutatás, akkor vegyenek részt a diákok egy szigorú alaptantervet, a személyes figyelmet által nyújtott 13: 1 diák kar aránya, kis csoportokban (átlagosan 20), gólya szemináriumok, szokatlanul gazdag lehetőségeket a diák / kutatócsoportot, rendkívüli választások a nemzetközi vizsgálatban a szakmai New York City, és az egyedi Oxley Karrier Education Program.

Ezzel a kivételes tudományos program, a hegy felkészíti a tanulókat a karrier, nem csak egy munka. Minden szakirányokon hangsúlyozzák elemző készség, a kritikai gondolkodás, az etikai felelősség, és világos meggyőző kommunikáció. Ezek a lényegre sikert minden szakma és a legtartósabb módja, hogy fektessenek be a jövőben. Ezért a diákok és a tanárok, hogy ilyen nagy büszkék a munkájukra együtt.

The Mount egy nagyon személyes hely egy nagyon nagy város. A fás, 70 hektáros vízparti campus mindössze 12 mérföldre a Manhattan. A helyszín kapunk páratlan hozzáférést az oktatási, kulturális és karrier forrásokat New York és környékén. Számunkra a város egy osztályteremben. Jöjjön és fedezze fel a College of Mount Saint Vincent!

Helyszínek

  • Riverdale Avenue,6301, 10471, Bronx

Kérdések