Keystone logo
College of Law and Business LL.B (jogi alapképzés) nemzetközi / angol nyelvű hallgatók számára
College of Law and Business

LL.B (jogi alapképzés) nemzetközi / angol nyelvű hallgatók számára

Ramat Gan, Izrael

3 Years

Angol,

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

USD 12 000 / per year

Összekevert, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Legyen nemzetközi jogász

A College of Law and Business globális LL.B (Bachelor of Law) diplomát kínál Izraelben az angol és a héber előadók számára. Ez a 3,5 éves program csodálatos lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik nemzetközi tapasztalatokat szeretnének szerezni és szakmailag felkészülni a sikeres jogi karrierre. A diákok Izraelben élnek, angolul és héberül tanulnak, és megkapják a szükséges támogatást a jogi gyakorlathoz mindkét nyelven, ideértve az igazságügyi héber nyelvórákat az első évben és a tanulmányi kiigazításokat.

Gyors út a globális piacon

Izraelben nagy szükség van a kétnyelvű ügyvédekre. A „Start-up Nation” néven ismert Izrael fejenként több kutatási és fejlesztési beruházással és induló vállalkozással büszkélkedhet, mint bármely más ország. A mindössze 8 millió lakosú üzleti élet fennmaradásának és sikerének többsége erős nemzetközi szerződéseken alapul, export, nemzetközi szabadalmak és kereskedelmi megállapodások formájában. Azok az ügyvédek, akik képesek működni a héber nyelvű technológiai és üzleti világban, valamint a nemzetközi jog, a szabadalmak és a szerződések világában, a társaságok és a nemzetközi ügyvédi irodák után nagy érdeklődésnek örvendenek.

Ha a joggyakorlás az Egyesült Államokban a cél, akkor a CLB LL.B (Bachelor of Law) programja feljogosítja Önt arra, hogy a New York-i állami bárban részesüljön. Ezenkívül az elhivatott hallgatók a Chicago Kenti Jogtudományi Főiskoláról vagy a Yeshiva Egyetem Cardozo Jogtudományi Egyeteméről szerezhetnek gyors jogtudományi jogot (LL.M.), ha az utolsó évet Chicagóban vagy New Yorkban tanulmányozzák. Izraelben tanulva csak négy évre csökkentheti az anyagi terhet és az amerikai jogi diplomával kapcsolatos időt.

Belépők

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLB (Hons) törvény
  • Leeds, Egyesült Királyság
 • LLB kitüntetési törvény
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
 • LLB (Hons) az alapítás évével
  • London, Egyesült Királyság
  • Birmingham, Egyesült Királyság
  • + 1 több