Keystone logo
College of Law and Business

College of Law and Business

College of Law and Business

Bevezetés

Miért CLB?

Gondolkodj globálisan

A globalizáció drámai módon kihatott a szakmai élet minden területére. Következésképpen a nemzetközi tapasztalat és a globális kitettség létfontosságú az üzleti és jogi területeken való siker érdekében. A CLB-n arra törekszünk, hogy hallgatóinknak széles körű nemzetközi programokat kínáljon fel, hogy jobban fel tudják őket szerezni a folyamatosan változó, gyors ütemű globális gazdaságban. E programok közül a hallgatók oktatási küldöttségeken vesznek részt a világ legnagyobb üzleti városaiban, ahol közös tanfolyamokon tanulnak, és kétoldalú kutatási projektekben vesznek részt külföldi egyetemeken.

Karunk

Az Izraeli Nemzeti Diákszövetség felmérése a CLB-t értékelte a legjobban az oktatási programokban, az oktatók minőségében és az általános elégedettségben. Ez a multikulturális és sokszínű hallgatói léttel együtt lendületes és izgalmas tanulási környezetet teremt.

A CLB oktatói a szakterületük vezetői, megszerezték doktori fokozatukat, és posztdoktori fokozatot szereztek a világ legkiválóbb egyetemein, köztük Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago és Oxford.

A CLB élénk tudományos színterének szerves részét képezik, ahol élvonalbeli kutatások, ösztönző műhelyek, tudományos publikációk és nemzetközi konferenciák zajlanak.

Diákjaink

A CLB multikulturális és sokszínű hallgatói létszáma, az egyéni gondoskodás, valamint a barátságos és támogató környezet lehetővé teszi, hogy minden hallgató elérje lehetőségeit. Mire a hallgatók kilépnek az ajtóink elől, Izrael számos vezető cégében vagy vállalatában, valamint az állami szektorban befolyásos pozíciókban teljesen fel vannak szerelve diplomák megszerzéséhez vagy a szakmai színtérhez való csatlakozáshoz.

Közösségi tájékoztatás

A CLB arra tanítja a diákokat, hogy globálisan gondolkodjanak, de helyi szinten cselekedjenek. Az izraeli társadalom által kedvelt értékek és a jobb jövőbeni munkaerő felépítése érdekében a CLB elősegíti a szakmai közösség aktivizmusát és az üzleti, jogi és közszférában képzett, képzett és szociálisan felelős szakembereket. A CLB hallgatói jogi klinikáinkon keresztül fontos, nemzeti és nemzetközi precedenseket hoztak létre, például megsemmisítették a börtönök privatizálásáról szóló izraeli törvényt; a menedékkérők védelme; és olyan társadalmi kérdések felvétele a nyilvánosság elé, mint Izrael földgázkészlete és az esélyegyenlőség az oktatásban.

A sikerére koncentrálva

A Karrier Központban a tanácsadást egy tapasztalt szakmai csapat végzi, egy-egy alapon, a hallgató igényeinek megfelelően. A folyamat magában foglalja a személyes mentorálást, segítséget az önéletrajz / önéletrajz elkészítésében, az interjúkra való felkészülést szimulációk, szakmai előadások, vezető vállalatok látogatásai és állásbörzék révén.

A Karrier Központ tevékenységének másik eleme a CLB munkalehetőség-táblája, több száz munkalehetőséggel a CLB hallgatói és diplomázói számára.

Helyszínek

  • Ramat Gan

    David Ben Gurion Road,26, , Ramat Gan

    Kérdések