Keystone logo
College Of European And Regional Studies

College Of European And Regional Studies

College Of European And Regional Studies

Bevezetés

2001. április 3-án megalapították a nonprofit szervezetet, és kétéves erőfeszítés után a Cseh Köztársaság Akkreditációs Bizottságának döntését követően létrehozták az College Of European And Regional Studies . A dél-csehországi régió első magánkollégiumaként akkreditálták, és ma is a legnagyobb magániskola. Tevékenységének jelentős kiterjesztése volt a příbrami fióktelep megalapozása. 2004. május 26-án az önkormányzati testület ünnepi ülésén aláírták a Příbrami College Of European And Regional Studies tevékenységéről szóló memorandumot.

Tanulmányai a közigazgatási tisztviselők oktatását célozzák. Fókuszának és a tanulmányi programok jellemzőinek köszönhetően, egyértelműen követve az európai normákat és folyamatokat az intézményi és gazdasági területeken, a hallgatók a készségek és ismeretek széles skáláját kapják meg a közélet különböző folyamatainak irányítása vagy szervezése terén.

Így a diplomások alkalmazhatók magában a közigazgatásban, annak fiókjaiban és intézményeiben, de a nonprofit szervezetek, a társadalmi szervezetek és a gazdaság területén is. Több mint 2000 hallgató végzett az College Of European And Regional Studies tizenöt éves fennállása alatt, és kb. Jelenleg 400 hallgató tanulmányozza az összes alapképzési programot.

Helyszínek

  • Ceske Budejovice

    Žižkova tř. 250/4, České Budějovice 6, 370 01 České Budějovice, Czechia, , Ceske Budejovice

    Programok

    Kérdések