Keystone logo

CLL Language Centres

A logo

Bevezetés

Miért tanulni franciául CLL-el?

Aktívan részt vesz a francia mint idegen nyelv tanításában több mint 31 éve, a CLL magasan képzett oktatócsapattal rendelkezik, akik mindegyike a tanuló kis csoportjainak tanításával és megkönnyítésével foglalkozik. Irányelveink az oktatók folyamatos képzésére, valamint a Louvaini Katolikus Egyetemmel való partnerségünkre a kiemelkedő minőség és megbízhatóság garanciája.

A hangsúly a szóbeli kommunikációra összpontosít, lehetővé téve, hogy valós élethelyzetekben megértse és beszéljen franciául. Minden tanfolyamunk a belgiumi frank nyelvű kultúra kultúráján alapul, így könnyebben integrálva országunkba.

Francia tanfolyamok

 • Haladó

Ahhoz, hogy folyamatosan és rendszeresen haladhasson a franciában, olyan tanulási megközelítésre van szükség, amely alapvetően a nyelvtudás megszerzésén alapul, hogy kommunikálhasson a mindennapi élethelyzetekben (munka, társadalmi tevékenységek, stb.).

 • Intenzív

Intenzív tanfolyamaink segítenek gyorsan kommunikálni a szájüregi kommunikációban, és így fokozzák hatékonyságát a mindennapi francia tevékenységek során. A legfontosabb cél az Ön számára, hogy elnyerje a bizalmát a "mersz beszélni" franciáknak a valós élethelyzetekben (munkahelyen, otthon, iskolában ...).

 • Nyári túrák French4Life

2 hetes intenzív francia órák Európa szívében.
Az "Alizé" program maximális rugalmasságának köszönhetően a francia nyelv elsajátítását elősegíti, és készen áll arra, hogy alkalmazkodjon az Ön céljaihoz. Regisztrálhat egy csomag több modulra, vagy csak egy modulral kezdődhet, majd kiegészítéseket adhat addig, amíg el nem éri a célokat.

 • Nyári túrák French4Study

Készülj fel egy frankofoni egyetemre

Magellan programunk ereje abban a tényben rejlik, hogy három kulcsfontosságú jellemzőt ötvöz:
(a leckék elsősorban a szóbeli gyakorlatra és a kommunikációra összpontosítanak), hatékonyak (tanulmányok készítéséhez, kutatási vagy francia nyelvű munkához), és kultúránk felfedezéséhez (köszönjük a kulturális látogatásokat és az emberek találkozását).

 • Nyári túrák French4Work

Intenzív tanfolyam a szakmai kommunikációra összpontosítva
Valódi lendületet kíván adni a francia nyelvtudásodnak, hogy gyorsan és hatékonyan használhassa a szakmai életét. Készen állsz arra, hogy időbe menj a tanfolyamra anélkül, hogy feladnod kell a nappali tevékenységeidet.

Nyári esténk programunk segít Önnek abban, hogy hatékonyabbá váljon a szakmai helyzetekben, ha hetente 4 estét kínál 2 hét alatt.

 • 1-1

Teljes mértékben élvezze a saját nyelvtanárával együtt létrehozott testre szabott tanfolyamot - egy igazi nyelvi edzőt, aki segíteni fog a gyors fejlődésben, és személyes útmutatásul szolgál a francia nyelvű tanulásban

 • "A la carte" csoportos tanfolyamok

Olyan résztvevők csoportját hozza létre, akik hasonló szintű és tanulási célokkal rendelkeznek, és a CLL Tanulási Tanácsadójával partnerségben olyan nyelvi képzést szervez, amely teljes mértékben mérhető az Ön csoportjához (időpontok, ritmus, menetrend).

 • Egyéni bemerítés

Ez az egyedi program, amely egy francia nyelvű teljes munkaidős órát tartalmaz, egy hiperintenzív héten keresztül lehetővé teszi, hogy folyamatosan haladjon, és különleges lendületet kapjon a francia nyelvű szintjéhez, hogy Ön közvetlenül működjön a szakmai életében.

Központjaink

Üdvözöljük a két központunkat, amelyek szimpatikus nyelvtanulással foglalkoznak.

Van egy központunk Woluwe- ban, a környező zöldövezetben, Brüsszelben, Belgium és Európa fővárosában, és egy másik központban, pár lépésre Louvain-la-Neuve városközpontjától, egy nyüzsgő egyetemi várostól, 25 km-re Brüsszeltől .

A siker kulcsa!

 1. Sikeres és bizonyított tanítási módszerek
 2. Testre szabott tanfolyamok és intenzív programok
 3. A motiváció, a kulcsa a jó fejlődésnek
 4. Azok az oktatók, akik a taketheir komolyan dolgoznak
 5. Folyamatban lévő értékelések
 6. Az öröm a tanulás egy szórakoztató és barátságos légkörben

Helyszínek

 • Avenue de Kraainem 61, 1200 Woluwe-Saint-Lambert, 1200, Woluwe-Saint-Lambert

 • Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve, , Ottignies-Louvain-la-Neuve

Kérdések