Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Bevezetés

Cleveland-Marshall egy tanuló-központú jogi egyetemre szentelt lehetőségeket teremt. Ennek része a stratégiai tervet, az iskola úgy néz ki, hogy beiratkozik egy változatos az egyének - és ez minden tőle telhetőt alakítani egy oktatási tapasztalat, hogy megfelel az igényeinek minden egyes adni nekik előnyt, mert nézd, hogy elérjék a végső cél.

A legfontosabb, hogy Cleveland-Marshall sikere annak középpontjában az egyén áll a kiváló alapja a rendelkezésére álló források javára minden diák és végzős.

Belvárosában Cleveland, Cleveland-Marshall College of Law a Cleveland State University üzemanyagok egyike az ország legnagyobb virágzó jogi piacokon.

A közel 120 éves intézmény volt az első jogi egyetemre Ohio elismerni a nők, és ez volt az egyik első törvény iskolák Ohio elismerni a kisebbségek. Elkötelezettség a sokszínűség továbbra is az egyik iskola legerősebb értékeket, és 2010-ben, Cleveland-Marshall lett a legelső címzett a Diversity ügyekben díjat a Law School Felvételi Tanács. Az iskolában van egy régi hagyomány a lehetőséget, és következetesen elismerik a részmunkaidős programot. Az iskola kivételesen erős klinikai jelenléte, valamint egy virágzó pro bono program, amely órák több mint 11.000 diák önkéntesek óra évente, tette Cleveland-Marshall egyik pillére a közösségben.

A 21. század C | M | JOG bizonyítja, hogy az iskola a lehetőséget is, hogy egy iskolai kiválóság.

A diákok ki vannak téve a state-of-the art peres technológia a Trial tárgyalóteremben, és a legtöbb fejlett tanulási tárgyalóteremben Ohio és az egyik első az országban. A Center for Health Law and Policy közvetlenül csatlakozik a diákokat, hogy az expanzív orvosi hálózat a régió, valamint az úttörő Nagy-tavak Sport és szórakozás Jogi Akadémia immerses hallgatók gyakorlati képzés egyre jog területén.

Cleveland-Marshall dicsekedett 93 százalékos sáv folyosón aránya a július 2013 Ohio Bar vizsga, a második csak Ohio State közül Ohio kilenc jogi egyetemen.

Vezetési eléréséhez a Cleveland-Marshall stratégiai bar felkészítő program, köztük egy innovatív partnerség bár prep szolgáltató, Barbri, hogy megadja az összes Cleveland-Marshall hallgatók egy él felé sikerrel.

Az iskola egyik első jogi iskolák országosan kínál stratégiai támogatást vállalkozói diákok.

Sikeres Solo gyakorlók egy munkacsoportot hoztak létre nyújtani képzés, támogatás, és útmutatást iránt érdeklődő diákok kezdő saját gyakorlatban lefedje a Solo ügyvédi gyakorlattal Inkubátor, nyitás 2014 tavaszán. Az inkubátor az egyik kisebb, mint 10 országos ad otthont a jogi egyetemre campus és a kínálat irodaterület, erőforrásokat és támogatást diplomás vállalkozók.

Elvégzett kar, hogy egy szilárd tudományos alapot, és hogy széles körű tudományos és gyakorlati szakértelmét.

Cleveland-Marshall foglalkoztat befolyásos oktatók, akik ismerik a legújabb problémáiba a szakterületre, mert az egyik vezető kutatások és a szakemberek ezeken a területeken. A tanítás az első prioritás a kari, akiknél rendkívüli odaadással és a hajlandóság, hogy működjenek együtt az egyes diákok. Cleveland-Marshall oktatók szakértők a releváns és gyorsan növekvő gyakorlati területekre, beleértve a környezetvédelmi, egészségügyi és tér törvényt.

Cleveland-Marshall-koncentráció a diák.

A diákok választhatnak, hogy saját útját, és arra ösztönzik, hogy hozzon létre egy mix az osztályok és elkötelezettség tapasztalatokat legjobban felkészülni dolgozni a pert, igazgatási, érdekképviseleti karrierjét az általuk választott. Több mint 30 hallgatói szervezetek, köztük három jól tartani hallgatói folyóiratok, bővíteni az osztálytermi tanulmányok és fejlessze a hallgatók további speciális területeken az általuk választott.

A gyakorlati alkalmazás osztálytermi kutatások fókuszában kezdve már az első héten a jogi egyetemre.

Orientáció alatt hetente, a diákok ki vannak téve a törvény fellépés során egy újítások részt tanulási idő. Minden tanuló garantáltan megkapja a gyakorlati tapasztalatok érettségi előtt a foglaltsági tanulás követelményeinek, teljesül egy klinikán vagy externship. Az út során a diákok hallgatni és vegyenek részt a gondolat-vezetők, akik kivételes betekintést évet töltött az adott területen.

Cleveland-Marshall elősegíti a kultúra együttműködést.

A CM környezetben diákok gyakran véli egymással szövetségben, nem ellenfelek. Az iskola diákjai egy híres, a közös munka, a kölcsönös előnyök, ahogy tolja át a közös kihívások a jogi egyetemre. A diákok és a diplomások következetesen referencia osztálytársak, mint néhány a legközelebbi barátok, és gyakran építeni helyzete, sőt karrier körül dolgozó munkatárs Cleveland-Marshall diplomások.

Közép Cleveland-Marshall sikere az erős alumni bázis, vitathatatlanul az egyik leginkább elkötelezett és támogató jogi hálózatok a nemzet.

Cleveland-Marshall öregdiák képviselteti magát a bírósági üléseket a helyi állami és szövetségi szinten, és annyira feltűnő üzleti vezetők, köztisztviselők és általános tanácsadója mind az ötven államban és nemzetközi szinten. Tehetséges alumni rutinszerűen adja vissza az iskolába, és segít útmutató és mentora diákjaink a jogi szakma.

A Cleveland-MCleveland-Marshall-kapcsolat nem ér véget, amikor egy diák kisétál az ajtón, mint egy diplomás.

A Cleveland-Marshall család alumni egy egész életen át tartó erőforrás szakemberek, akik szerves abban, hogy egymás megvalósítani az álmaikat. A kivételes Hivatal karriertervezés áll rendelkezésre nemcsak a diplomások kapják meg az első helyen, de segíteni alumni nőnek egész pályafutásuk során. Diplomások iránt érdeklődő vállalkozói környezetben várja felbecsülhetetlen stratégiai támogatást, beleértve az új, innovatív Solo Practice Inkubátor.

Cleveland-Marshall erős kapcsolat jogi közösség, valamint a kialakult megközelítés tapasztalati tanulás és a hangsúlyt a karriertervezés siker, pozícionálja Cleveland-Marshall, mint a vezető alakult ki, az innovatív jogi oktatás.

Helyszínek

  • Cleveland

    1801 Euclid Avenue, OH 44115, Cleveland

    Programok

    Kérdések