Keystone logo

City Hall School of Languages

A logo

Bevezetés

minket

Nyelviskola City Hall School of Languages kezdte meg működését 2006-ban egy iskola az angol és a spanyol a külföldiek számára.

Ma, mivel a jelenlegi kereslet a nyelvek és hála az egyetemi előkészítő tanárunk azt is előírják, intenzív tanfolyamok német, francia, olasz és orosz nyelven.

Mi egy akadémia látomásos és folyamatosan fejlődik a tudás megmutattuk alkalmazkodni az igények és szükségletek. Így lettünk egy úttörő magániskolában León alkalmazkodás a hagyományos oktatási rendszer a legújabb technológiákat. Van egy modern nyelvi labor, szükséges és elengedhetetlen az adott javítására orális kompressziós eszköz. Ezen kívül minden tantermek vannak szerelve interaktív tábla és a közművek, amelyek végtelen erőforrásokat, hogy gazdagítsa a hagyományos osztály, és hozzon létre egy interaktív tanítás, hogy pozitívan befolyásolja a tanulás bármely nyelven.

Munkánk rendszer fenntartása kisebb csoportok legfeljebb hat diák egy osztályban, annak érdekében, hogy a minőségi oktatás gyermekek és felnőttek. Ezzel a diákok száma csoportonként tudunk biztosítani személyre szabott figyelmet, alkalmazkodva a tanulás ütemét és a sajátos igényeit minden tanuló számára.

Javított hallgató, aki kapott is, hogy különbséget grammatikai osztályok, szakképzett tanárok, a beszélgetés, tanított anyanyelvi tanárok.

Hála ezeknek a műszaki és emberi erőforrásokat sikerült önállóan dolgozni a négy készség nyelvtanulás ezáltal az egyensúlyt, amely jelentősen javítja a végeredményt kap a hallgató.

elhelyezkedés

Helyszínek

  • Paseo de Salamanca, 31 bajo, , León

Kérdések