Keystone logo

CIS Endicott International

A logo

Bevezetés

A CIS - Nemzetközi Tanulmányi Főiskola 1981-ben alakult, egy amerikai egyetem, Madrid egyik szívében, a város egyik legszebb részén található. Az épület könnyen megközelíthető és rendkívül biztonságos helyen található. Büszkék vagyunk arra, hogy az európai diákoknak egy olyan amerikai felsőoktatást kínálunk, amely közelebb áll az otthonhoz, mint amennyit mi teszünk az amerikaiaknak, amire csak megszoktak, csak itt Spanyolországban.

CIS-Endicott Egy ritka, szorosan kötődő tanulási közösség, amelyet gyakran „nagy családnak” neveznek. Az adminisztrátorok és a professzorok mindent megtesznek annak érdekében, hogy diákjaink kényelmesek legyenek, amikor végigkísérjük őket. életük legnagyobb eseményei rendkívül nemzetközi környezetben - sok esetben egy külföldi országban. A CIS-Endicott munkatársainak és karainak minden tagja élt és tanult külföldön, így megértjük a nem spanyol diákok szükségleteit, akik Madridot ideiglenes otthonuknak teszik, valamint a spanyol diákjaink igényeit, akik végül befejezik a Bachelor's Degree máshol.

Amerikai rendszer előnyei

Az amerikai felsőoktatási rendszert világszerte megvalósították a bolygó egyik legjobb és legsikeresebb intézményében.

Az „American System” fő előnyei a következők:

  • Alacsonyabb az akadémiai kudarc kockázata. Mivel a fiatalok 100% -os bizonyossággal ritkán tudják, hogy mit akarnak tíz év múlva tenni, a hallgatóknak nem kell beolvadniuk egy tanulmányi területbe, bizonyos esetekben már a középiskolai évek második évében. Tény, hogy a diákok még nem kötelesek véglegesen választani a főiskola kezdetén. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy válasszanak egy fókuszt vagy nagyot, de biztosan nem büntetik, ha elméletüket a tanulmányaik első két évében megváltoztatják, ami többnyire általános képzési követelményeket foglal magában, amelyek minden egyetemi program esetében szinte egyetemesek. A harmadik évre a diákok kötelesek döntést hozni, de a harmadik év diákjai általában jobb helyzetben vannak ahhoz, hogy ilyen határozatot hozzanak.
  • Nagyon könnyű megváltoztatni a fokozatot, mert a CIS-Endicottban kínált összes nagy szakon szükséges általános tanfolyamok konzisztensek maradnak, ha egy diák üzleti vagy újságírást tanul. Hasonlóképpen, ha a diákok változnak az üzletről az újságírásra, az üzleti kurzusok kielégítik az általános tanfolyamok szabad választását. Ez valóban a legrugalmasabb rendszer a világon, és úgy gondoljuk, hogy a fiatal diákoknak időre és szabadságra van szükségük ahhoz, hogy felfedezzék, kik ők ahelyett, hogy akadémikusan záródnának valamire, amit egy nap megbánhatnának.
  • A hitelrendszer az amerikai egyetemek és egyetemek között világszerte következetes, így az átadás viszonylag egyszerű.
  • A diákok saját képzési ütemtervet szerveznek és terveznek tapasztalt dékánjaink felügyelete és irányítása alatt.
  • Többet a fogalmak gyakorlati alkalmazásán alapul, mint az elmélet. Mélyen hiszünk abban, hogy a tanulók jobban megtanulnak, ha ténylegesen megteszik, amit tanulnak, mint egyszerűen az adatok memorizálásával. Az adatok fontosak, de kevésbé elvont gondolkodásmódra van szükség ahhoz, hogy az információ valóban megtanulható legyen.
  • Heti feladatok vannak, így a tanulás naponta történik, a szemeszter végén pedig a vizsgákra. A tanulási készségek ilyen módon történő fejlesztése egész életen át tartó eszközvé válik.
  • A folyamatos értékelés előnyben részesíti a következetességet, és arra ösztönzi a diákokat, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt, még akkor is, ha a vizsgán vagy projekten a vártnál rosszabbul teljesítenek, mivel sok lehetőségük van tudásuk és képességük bemutatására.
  • A hallgatókat sok rövid távú cél motiválja, és nagyrészt felelősek saját tanulmányi ütemezésükért és munkaterhelésükért.

Tudományos partner: Endicott College

1995 óta a FÁK - A Nemzetközi Tanulmányi Főiskola szorosan együttműködött az egyetemi partnerünkkel, az Endicott College- mal, amely lehetővé teszi a FÁK-ba beiratkozott diákok számára, hogy Endicott College-krediteket kapjanak. Minden évben a teljes fokozatot kereső diákok 40% -a átveszi az Endicott College-i egyetemet a gyönyörű Beverly, Massachusetts-i egyetemen, hogy befejezze az utolsó két évfolyamot.

Az első két évet követően a CIS-Endicott Madridban a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy bármelyik amerikai egyetemre forduljanak a diplomájuk befejezéséhez, maradjanak velünk a kiválasztott programoknál, vagy közvetlenül a Massachusetts-i Endicott Főiskola felé fordulhassanak , ahogyan sok diákunk logikailag.

Akkreditáció

1995-ben a Nemzetközi Tanulmányi Főiskola és az Endicott Kollégium megállapodást kötött, melynek értelmében az Endicott College akadémiai programjaiba beiratkozott FÁK diákok kapnak Endicott College Creditet, amelyet bármely amerikai egyetemre vagy egyetemre lehet átvinni.

Az Endicott College (Massachusetts, USA) az Új-Anglia Iskolák és Főiskolák Szövetsége (NEASC) által akkreditált.

A Madridi Közösség a CIS-t külföldi egyetemként engedélyezi Spanyolországban (BOCM 1998. április 6.).

Ösztöndíjak és finanszírozás 2. opció

Helyszínek

  • Calle de Velázquez,140, 28006, Community of Madrid

  • Hale Street 376, 01915, Beverly

Kérdések