Keystone logo

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

A logo

Bevezetés

Mintegy CIPFA

CIPFA az egyetlen professzionális számviteli szervezet a világon, amely kizárólag az államháztartás.

CIPFA, a Chartered Institute of Public Pénzügyi és Számviteli, a szakmai szervezet az emberek az államháztartás. A 14.000 tag dolgozik egész közszolgáltatások, a nemzeti ellenőrző szervek, a nagy számviteli cégek és egyéb szervezetek, ahol az állami pénz kell hatékonyan és eredményesen kezelni.

Mivel a világ egyetlen számviteli szakmai szervezet szakosodott közszolgáltatások CIPFA portfoliójának képesítések az alapja a karrier az államháztartás. Ezek közé tartozik a viszonyítási alap szakképesítés közszférában könyvelők, valamint a posztgraduális diploma az emberek már dolgozik a vezetői pozíciókban. Ők tanítják a házon belüli CIPFA Oktatási és Képzési Központ, valamint más helyeken a tanulás az egész világon.

Azt is bajnok nagy teljesítményű a közszolgáltatásokban, tolmácsolják a tapasztalatszerzést és világos tanácsot és gyakorlati szolgáltatásokat. Olyan adatokat tartalmaznak, és útmutatást, tanfolyamok, konferenciák, a tulajdon és vagyonkezelési megoldások, tanácsadás és ideiglenes emberek egy sor állami szektor ügyfelek.

Globálisan CIPFA mutatja az utat az államháztartás által kiállt a szilárd államháztartás és a jó kormányzás. Dolgozunk a donorok partner kormányok, számviteli testületek és az állami szektor a világ előre államháztartás és támogatja a jobb közszolgáltatások.

Helyszínek

  • 77 Mansell Street, London, E1 8AN, , London

Kérdések