Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Bevezetés

Akadémiai ékszer Bangkok szívében, a Chulalongkorn University Thaiföld első és legrangosabb egyeteme. Vajiravudh király 1917-ben alapította apja, Chulalongkorn király tiszteletére. Az egyetem kezdettől fogva tudományos kiválóságáról híres. Mára 26 tanítási egységre (19 Kar, 3 Iskola, 3 Főiskola, 1 Intézet) terjedt ki, hozzávetőlegesen 26 000 egyetemi hallgató és 11 000 végzős hallgató, valamint 3000 oktató beiskolázásával.

Chulalongkorn University folyamatosan élenjáró programokat inkubált a hallgatók tudásának, közvetlen tapasztalatainak és megértésének elősegítésére. Az egyetem ösztönözte és támogatta akadémiai személyzetét és kutatóit, valamint posztgraduális hallgatókat, hogy különböző tudományterületeken olyan jelentős újításokat hozzanak létre, amelyek fellendíthetik az ország és a régió fenntartható fejlődését. Az órákat, az akadémiai megállapodásokat és a tanórán kívüli tevékenységeket úgy szervezik meg, hogy a chulai diplomások készen álljanak arra, hogy globális állampolgárokként éljék életüket, reagálva a társadalom jelenlegi és jövőbeli igényeire, miközben képesek alkalmazni az egyetemen szerzett ismereteket a dolgozzon bárhol a világon és multinacionális kollégákkal. Az egyetem bőséges lehetőségeket kínált nemcsak a thaiföldi hallgatóknak, hanem a nemzetközi hallgatóknak is, hogy tanulmányaikat az érdeklődésükre számot tartó területen folytassák jól elismert tanárai irányításával. Segítség áll rendelkezésükre chula diákként való első napjuktól az érettségiig. A felsőoktatás minőségének előmozdítására tett kísérletei mellett Chula különböző formájú szolgáltatásokat is nyújtott a nagyközönség számára. Karának tagjai és kutatói tanulmányaik és kutatási eredményeik felhasználásával hozzájárultak a sürgős és soha nem látott problémák megoldásához, amelyekkel a hazai és nemzetközi társadalom szembesül. A nagy tapasztalattal rendelkező oktatók, hozzáértő hallgatók és olyan akadémiai programok, amelyeket kérlelhetetlenül korszerűsítettek és igazítottak annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a jelenlegi igényeknek, lehetővé tették a Chulalongkorn University hogy megszerezzék Thaiföld vezető nemzeti egyetemének pozícióját, és jelenlegi küldetése az, hogy saját magává fejlessze magát nemzeti világszínvonalú egyetem.

Chulalongkorn University","author_url":"","source":""}" />

A „100 éves Chula büszkeség” ünnepeink már megkezdődtek! Gyere csatlakozz hozzánk! Menjünk együtt a Chulalongkorn University kiválóságának új évszázadába!

Helyszínek

  • Bangkok

    Phayathai Road, Pathumwan, Bangkok, 10330, Bangkok

Kérdések