Keystone logo
Cambridge Graduate University LL.M. A nemzetközi emberi jogi törvények programot
Cambridge Graduate University

LL.M. A nemzetközi emberi jogi törvények programot

Cambridge, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

LL.M. Nemzetközi emberi jogi törvények Program

A Masters of Law Nemzetközi emberi jogi törvények Program célja, hogy a diákok alkotnak egy fejlett fogalmi megértés a nemzetközi jog vonatkozó előmozdítása és védelme az emberi jogok nemzetközi, regionális és hazai szinten.

A Masters of Law Nemzetközi Emberi Jogi Program egy egyéves tanfolyam, amely egyesíti egy év természetesen a munka és a felkészülés a Masters tézis. Az is lehet folytatni egy évet kell keresni a SJD, Doktori Jogi Science. Célja, hogy felkészítse diplomások munka terén a nemzetközi emberi jogi, a nemzetközi szervezetekkel, nem kormányzati szervezetek és az egyéni ügyvédek.

A kurzusok, modulok és a tartalom egy általános bevezetést a rendszerek és dokumentumokat a nemzetközi emberi jogi törvények, valamint bevételnek egy sor speciális modulok és kurzusok olyan területeken, mint a kisebbségi jogok, a regionális emberi jogi rendszerek, mint például az Európai Emberi Jogok büntetőeljárás nemzetközi törvényszékek az emberi jogok megsértése, a nemek és a gyermekek jogainak, a menekültek és a menedékkérők és a nemzetközi humanitárius jogot.

A program nagy hangsúlyt fektet a kommunikáció, elemzés és kritika a nemzetközi emberi jogi normák és a jogi rendszerek. Míg a hangsúlyt a program jogi elfogadja megfelelően képzett jelöltek más háttérrel, abban a hitben, hogy az emberi jogok maga multidiszciplináris.

A LL.M. Nemzetközi emberi jogi törvények Program célja, hogy építsen konkrét és az általános készségek tekintetében a modern rendszer az emberi jogok védelme, és a tudás a filozófiák és elméletek, amelyek alátámasztják azt. A kurzus a hallgatók a kellékek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hozzájáruljanak a haladás az emberi jogok globális, mind az egyéni képességek és együtt intézmények, amelyek egy ilyen téma.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Sportjog mesterképzés, LLM
  • Madrid, Spanyolország
  • Online
 • LLM nemzetközi üzleti jog – teljes munkaidőben
  • Bristol, Egyesült Királyság
  • Leeds, Egyesült Királyság
  • + 3 több
 • Law (International Commercial Law) - LLM, PDip
  • Canterbury, Egyesült Királyság