Keystone logo
Universidad CEU - Cardenal Herrera Jogi diploma
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Jogi diploma

Valencia, Spanyolország

4 Years

Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7800 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Hivatalos fok: Jogi fok
Időtartam / ECTS: 4 év / 240 ECTS
Helyek / campus: 60 / Moncada - Alfara; 25 / Elche
Tanítva: spanyolul
Tanulási eredmények

Mi különböztet meg minket?

1. A tapasztalat és a pálya.

Több mint 35 év telt el, amikor elkezdték a jogi tanulmányokat a CEU-ban. Több évtizedes elkötelezett ügyvédek és jogi szakemberek képzése támogatja minket.

2. Felkészült arra, hogy a legjobb az ellenzékben

A jogi végzettséggel párhuzamosan hallgatóink részt vehetnek az ellenzéki intenzitási programban, amelyet más szervezetekkel együttműködve hajtanak végre a valenciai közjegyzői kollégiummal, a valenciai bíróságok dékánjával és a valenciai közösség ügyészével. Ezen a programon keresztül azok, akik érdeklődnek az ellenzék világában, már második évtől kezdik az előkészületeket.

Ez egy ingyenes és önkéntes program, amely felkészíti Önt a hagyományos jogi ellentétekkel való szembenézésre. A hallgató választhat két útvonalat: az egyik közjegyzőkre és nyilvántartásokra irányul, míg a másik az igazságszolgáltatásra és az ügyészségre összpontosít. Ezen a programon keresztül a CEU jogi hallgatók a legjobb körülmények között fejezik be tanulmányaikat, hogy megkezdhessék az ellenzék végső előkészítését. Ha úgy gondolja, hogy az ellentétek lehetnek a célod, akkor ez az utad.

3. A jog nemzetközi dimenziója

  • Nyelv: ingyenes angol nyelvű kiegészítő képzés a szint javításához
  • Szakterület: képzés, amelynek célja a nemzetközi szakterület szakosodása a nemzetközi jog és az európai jog szakemberének megnevezésével. Ezt a fokozatot a diplomával párhuzamosan lehet venni, és célja a nemzetközi jogi területen való munkaképességének erősítése. Tartalma egyesíti a nemzetközi jog fejlett ismereteit és a jogi angol nyelvtanulást.
  • Szakmai gyakorlatok Spanyolországon kívül: lehetőséget kínálunk Önnek nemzetközi szakmai gyakorlatok elvégzésére európai intézményekben, nemzetközi szervezetekben és professzionális cégekben, amelyek közül néhány spanyol tiszteletbeli konzulátus, például Enrique Sánchez Liverpoolban és DWF LLP Manchesterben (Egyesült Királyság), Artz & López Koblenzben és Zinn & Böcker Mannheimben (Németország), az Umbriai Törvényhozó Közgyűlés (Olaszország) vagy a Valenciai Közösség-Európai Régió Szövetség (Belgium).

4. A szakember dupla fokai dupla fokban

Egyidejűleg két egyetemi kurzust is vehet kompatibilis menetrenddel, az osztálytermekkel ugyanabban a létesítményben és természetesen dupla fizetés nélkül. Ezek a kettős fokokra szakosodott egyetemi kettős fokok:

  • Kettős diploma a politológia jogában
  • Kettős diploma az üzleti menedzsment jogban
  • Kettős diploma a reklám és a közkapcsolatok jogában

href = "http://www.uchceu.es/estudios/grado/derecho

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések