Keystone logo

Central South University of Forestry & Technology

A logo

Bevezetés

Közép-Dél-Erdészeti és Technológiai Egyetem

Az 1958-ban alapított Közép-Dél-Erdészeti és Műszaki Egyetem (CSUFT) sajátos és multidiszciplináris egyetemévé fejlődött, amely mindössze kilenc tudományágat, köztük a tudomány, a mérnöki tudomány, a mezőgazdaság, a szabad művészetek, a közgazdaságtan, a jog, a menedzsment, az oktatás és a művészetek. az ökológia, az erdészet és a zöldipar technológiája, mint versenyképessége. Mobil posztdoktori és kutatóállomásokkal rendelkezik, valamint a doktori fokozat megadására vonatkozó engedély.

Changsha-ban, a Hunan tartomány fővárosában található CSUFT egy felsőoktatási intézmény, amelyet a Hunan tartomány népi kormánya és Kína állami erdőgazdálkodása támogat .

Az egyetem teljes területe 92 hektár , melyben az épület területe 1,01 millió négyzetméter, és összesen 2,38 milliárd jüan értékű állóeszköz, tanítási eszközök és R

Az egyetemen közel 30 000 teljes munkaidős diák és 1541 teljes munkaidős tanár van . Az egyetemnek öt mobil posztdoktori és kutatási állomása van, öt doktori programot és 16 elsőfokú tudományági mesterképzést kínál, hét kategóriában engedélyezett szakmai mesterfokozatot.

Jellemző és versenyképes tudományos és kutatási platformokkal is büszkélkedhet, amelyek képviselik a nemzeti fejlettségi szintet, mint például az országos szintű megfigyelő és kísérleti állomás, a Dél-Kínai Erdészeti Ökológiai Alkalmazás Nemzeti Mérnöki Laboratórium és a Hunan Zöld Fejlesztési Intézet.

Az egyetem 59 évvel ezelőtti alapítása óta több mint 160 000 vezető szakképzett tehetséget termelt. A diplomások befolyásos szereplőként működtek a kapcsolódó iparágakban, beleértve az erdészetet, a környezetvédelmet és a bútoripart.

Közép-Dél-Erdészeti és Technológiai Egyetem (CSUFT) rendkívül változatos közösséggel rendelkezik, erős nemzetközi hangulattal. Az elmúlt évtizedben számos diák több tucat országból, köztük Oroszországból, az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Finnországból, Németországból, Spanyolországból, Olaszországból, az Egyesült Államokból, Kanadából, Mexikóból, Kirgizisztánból, Kazahsztánból, Koreai Köztársaságból, Japánból, Thaiföldből és Vietnámból érkezett. Pakisztán, Ghána és Nigéria úgy döntöttek, hogy tanulmányokat folytatnak és folytatják továbbképzésüket a CSUFT-ban.

A Közép-Dél Erdészeti és Technológiai Egyetem (CSUFT) 2013 októberében alapította meg a Bangor College of CSUFT-t (a továbbiakban: Bangor Főiskola) a Bangor Egyetemmel az Egyesült Királyságban a kínai Oktatási Minisztérium jóváhagyása után. A Bangor Egyetem minden szempontból a tehetségképzési és tantervi rendszer bevezetésével mindkét egyetem különböző oktatási erőforrásokat osztogat, köztük a tanári személyzetet, és a brit felsőoktatási rendszerrel összhangban oktatja az alapképzőket. Minden, a brit minőségbiztosítási ügynökség felügyelete alá tartozó szakirányú tanfolyamot teljes egészében angol nyelven adnak ki és értékelnek. A Bangor College-ban felvett diákok mind a CSUFT-től, mind az Egyesült Királyság Bangor Egyetemétől, valamint a CSUFT egyetemi diplomaitól kapják meg a főiskolai diplomát.

A festői campus egy jó élőhely a több mint 1100 növényfajnak, amelyeknek több mint 60% -a zöldségtakaró. Elnyerte a „Nemzeti Erdősítési Modellegység” és a „Botanikus Kertvédelmi Egység” címet.

A campus létesítmények jól felszereltek a diákok jobb tanulásához és élethez. A nemzetközi diákok lakása az egyetemen belül található, egyágyas és kétágyas szobákkal. A nemzetközi kollégiumi szabvány szerint minden szoba nyugati stílusú fürdőszobával, erkéllyel, légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel, vízmelegítővel, televízióval, íróasztallal, szekrénnyel, vezetékes telefon- és hálózati interfészekkel rendelkezik.

A WIFI teljes körű lefedettségének köszönhetően a diákok az interneten éjjel-nappal könnyen hozzáférhetnek a lakásukhoz. Az egyetem körül könnyen találhatók bevásárlóközpontok, szupermarketek, kínai és nyugati éttermek, valamint fitneszközpontok.

Emellett a CSUFT számos közlekedési eszközzel kényelmesen közlekedik a Changsha-ban és a világ legnagyobb városaiban található célállomásokon, beleértve a metró, a buszok, a maglev-vonatok, a nagysebességű vonatok és a repülőgépek számára.

Changsha rövid bemutatása

1958-ban alakult, Közép-Dél-Erdészeti Egyetem

Hunan tartomány fővárosaként Changsha Kína központi hátterében fekszik, az észak és a déli híd között, és a keleti és nyugati kapcsolatok között. A Jangce folyó keleti-nyugati tengelyének és a pekingi-Guangzhou északi-déli tengelyének csomópontjánál fekszik. Ezért fontos csomópont a városi agglomerációban a Jangce folyó és a Jangce-i Gazdasági Öv közepén. A Peking-Guangzhou és a Shanghai-Kunming nagysebességű vasúti vonalak találkoznak itt; bullet vonat szolgáltatás összekapcsolja Changsha és a legtöbb nagy városok Kínában.

A Changsha tömegközlekedése nagyon fejlett. Changsha tulajdonában van az ötödik legnagyobb repülőtér , a Huanghua repülőtér, ami fontos átfogó közlekedési csomópont. A Huanghua repülőtér és a Changsha déli vasútállomás (nagysebességű vasútállomás) az első kínai közepes és alacsony sebességű maglev vasútvonalat gyűjtik. Changsha 1. metróvonal és a 2. metróvonal találkozik a Wuyi üzleti magterületén, amely Changsha legdinamikusabb kereskedelmi központja. Az intelligens nyilvános kerékpárkölcsönző rendszer és az autómegosztó szolgáltatás, amely a Changsha egész városi területét lefedi, lehetővé téve a lakosok számára, hogy bizonyos helyeken, bármikor, Wechat használatával vegyék fel és visszaküldjék a kerékpárt.

Changsha 55 felsőoktatási intézmény , 97 független kutatóintézet , 52 tudományos tudós, a Kínai Tudományos Akadémia és a Kínai Műszaki Akadémia, 14 nemzeti mérnöki (technológiai) kutatóközpont, 15 nemzeti kulcs (mérnöki) laboratórium és 12 nemzeti vállalati technológiai központ. Changsha is ismert Kínában és külföldön tudományos kutatási eredményei, beleértve a hibrid rizs tenyésztési technológiáját, a Tianhe szuperszámítógépet és a 3D szinterelő nyomtatót, az első Kínában.

Changsha egy "tájképi város", tele szépséggel . Changsha erdőterjedése elérte az 54,71 százalékot. Ez egy nemzeti ökológiai építési demonstrációs város és egy nemzeti erdőváros. A Yuelu-hegy az őszi juharfáknak tűnik. A Tianxin Pavilion csodálatos látványt kínál, ha messze van tőle. A Xiangjiang víz észak felé folyik, és az Orange-sziget nyugodtan fekszik a Xiangjiang folyó közepén.

A Dawei-hegyi Erdei Park és a Huitang meleg tavasza, valamint számos híresség lakóhelye, melyek mind híres turisztikai vagy városnézési célpontok, így Changsha az első számú kiváló turisztikai városok közé tartozik az Állami Tanács által. Kína.

Helyszínek

  • Shaoshan South Road, No. 498, Changsha, Hunan, P.R.China, 410004, Changsha

Kérdések