Keystone logo
Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Bevezetés

A Center for International Legal Studies - a CILS / a Központ - nonprofit jogi kutatási, képzési és oktatási intézet, amelyet osztrák jog szerint közérdekű társadalomként hoztak létre és működtetnek. Nemzetközi központja 1976 óta az osztrák Salzburgban található. Alapvető célja az ismeretek előmozdítása és terjesztése a nemzetközi jogi közösség tagjai között. A CILS évente több szemináriumot tart Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Afrikában, Ázsiában és a Közel-Keleten. Ezeket a konferenciákat és találkozókat a viszonosság alapján az Anglia és Wales Ügyvédi Társasága, a Holland Ügyvédi Kamara, a Kaliforniai Államok, New York, Texas és más államok igazolják CLE / CPD hitelképesség szempontjából. A Center for International Legal Studies 1977 óta több mint 100 jogi kutatási projektet fejlesztett ki, koordinált és közzétett. Világszerte közel 5000 ügyvédet elismertek a CILS projektekhez való hozzájárulásukért. Több mint 300 feliratkozott a CILS Fellows Kongresszusra. Más tisztelt akadémikusok és gyakorlati szakemberek támogatják a Központ teljes jogú tagjait, tiszteletbeli tagjaikat és társult tagjaikat. A Központ Nemzetközi Jogi Gyakorlati Gyakornoki programja révén a fiatal ügyvédek és jogi hallgatók képzési pozíciókat tölthetnek be ügyvédi irodákban Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában. Ezek a gyakornokok hitelt is igénybe vehetnek jogi iskoláik JD vagy LLM programjaiban, e célból a CILS intézményes együttműködést folytat számos jogi iskolával. A látogató professzorok programján keresztül a Központ tapasztalt szakembereket küld el vendégprofesszorokra Kelet-Európa és a volt szovjet köztársaságok intézményeiben. A program 2006-os kezdete óta több mint 300 vezető ügyvéd vett közel 700 kinevezést.

FDI2015xs

A Varsói Lazarski Egyetemmel, a Sanghaji Lixin Egyetemmel és a Bécsi Közép-európai Egyetemmel együttműködve a Központ a nemzetközi diplomák és gyakorlók számára kínál LLM-t a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban. Az LLM két vagy három év alatt 21 kredit kielégítését követeli meg. Az I. ciklust Bécsben, Ausztriában, a II. Ciklust Sanghajban (Kína), a III. Ciklust Varsóban (Lengyelország) tanítják. Az I. ciklus rezidenciája kötelező. A II. És a III. Ciklus választható. Tizenöt kredit érhető el online. A Center for International Legal Studies SULS, a PUSL, a DIS és a KCL közreműködésével megszervezi a külföldi közvetlen befektetéssel foglalkozó nemzetközi választottbírósági eljárást, a premier befektető-állam választott bírósági versenyt. A Központ igazgatja a Nemzetközi Üzleti Jogi Konzorciumot, a kiválasztott független ügyvédi irodák szövetségét, amelyek segítik egymást ügyfeleik nemzetközi kiszolgálásában.

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg

Yorkhill Alapítvány ösztöndíjak

Egy ajándék t ő Yorkhill Alapítvány lehetővé CILS jótevők, hogy alap két teljes tandíjat ösztöndíjak, mindegyik értéke US $ 13.860, a részvétel az LL.M. a nemzetközi kereskedelmi gyakorlat programot kezdődő 2021-ben pályázóknak be kell nyújtaniuk egy önéletrajz kíséretében két betű a referencia és egy nyilatkozatot, hogy miért a c ompletion a LL.M. lesz értéke nemcsak a felperes, hanem a felperes jogi közösség a második a nyilvánosság t nagy. A határidő a kérelem kézhezvételétől számított egy Yorkhill Alapítvány ösztöndíja van január 15, 2021.

CILS Benefactors Inc. Ösztöndíjak

CILS jótevők Inc. bejegyzett jótékonysági akciókat finanszírozása diákok kiválasztott országokban, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak, hogy részt vegyenek a LL.M. program. CILS jótevők Inc. 20 50% tandíj ösztöndíj megkezdése 2021-ben Alkalmazások képzett hallgatók értékelik első- jön, az igénylési sorrend alapján. A jelentkezési határidő a 50% ösztöndíj 30 nappal megkezdése előtt egy tudományos ülésén. Miután megkapta az ösztöndíjat továbbra is alkalmazni kell az összes kredit (lakó-, távoktatási és szakmai) ki kell tölteniük a LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban. CILS jótevők Inc. lett liberális forrást nyújt. Közvetlen finanszírozási igények Center for International Legal Studies az LL.M benyújtásával. Alkalmazás.

Helyszínek

 • Warsaw

  Warsaw, Lengyelország

  • Shanghai

   Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, , Shanghai

   • Vienna

    Quellenstraße 51, 1100, Vienna

    Kérdések