Keystone logo

Central European Management Institute (CEMI)

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a 100% online MBA jövőjében!

Kik vagyunk mi?

Európa szívében - Prága városában , ahol az első egyetemet már 1348 -ban létrehozták - a Közép -európai Menedzsment Intézet ( CEMI ) egyedülálló brit akkreditált , 100% -os online MBA programokat kínál angolul tapasztalt egyetemi oktatók csapata a világ minden tájáról. A (z) CEMI MBA programjait a nemzetközi hallgatók és a globális munkaerőpiac igényeinek megfelelően alakították ki. Több mint 1600 hallgatójával CEMI Európa egyik legfontosabb online MBA -tanulmányait kínálja.

Miért válassza iskolánkat?

1. Elismert brit akkreditáció

A rangos nemzetközi akkreditációval rendelkezünk az Egyesült Királyság hatósága, az ASIC (Accreditation Service for International Schools, College and Universities) által. Ha teljesítjük az előadások, az előadók és az oktatási gyakorlat minősége szempontjából legnehezebb kritériumokat , Közép-Európában mi vagyunk az egyetlen olyan intézmény, amely elérte az ASIC Premier Intézet legmagasabb rangú rangját. Ez az akkreditáció 2022 májusáig érvényes.

2. Nemzetközi tutorcsapat

Az MBA programját tapasztalt egyetemi oktatók fogják tanítani olyan országokból, mint az USA , az Egyesült Királyság , Spanyolország , Olaszország , Franciaország , Írország , Brazília , Csehország - valóban globális tudásmegosztás, nem gondolja?

<img class = " image-element img-responsive " title = " Néhány MBA oktatónk <span translate = " no "> CEMI intézet" src = "https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/11/118572_MyPost1.jpg "alt =" Néhány MBA oktatónk a CEMI Intézetben "/>

3. Megfizethető tandíj, személyes megközelítés

Tandíjunk 3.956 € -tól kezdődik, áfa nélkül a teljes MBA programhoz (ez az ajánlat csak 2019.12.31 -ig érvényes). Ezenkívül akár 12 részletben is fizetheti a tandíjat. Mivel a program 100% -ban online, nincsenek szállás- és utazási költségek a program befejezéséhez. A nem uniós hallgatók nem fizetnek áfát .

Alatt az egész tanulmányok, az egyéni tanulás tanácsadó lesz vigyázni minden tanulmányi igényeit és végigvezeti a tanulmányait - az előkészítéstől a tanulmányi szerződés a Diplomaosztó.

Hogyan profitálhat az MBA -ból?

  • A diplomásaink 84 % -a azt mondja, hogy hasznos gyakorlati ismereteket és készségeket szerzett az MBA tanulmányai során.
  • A diplomásaink 74 % -a részesült az MBA tanulmányokból azáltal, hogy a jelenlegi munkahelyén konkrét kérdéseket és helyzeteket oldott meg.
  • A diplomásaink 73 % -a versenyelőnyt és nyereséget érez a munkaerőpiacon az MBA diplomának köszönhetően azokhoz képest, akik nem rendelkeznek MBA diplomával.
  • A diplomásaink 62 % -a azt mondja, hogy az MBA diploma megszerzése után magasabb értéket képvisel a cégnél, amelyben dolgozik.
  • A diplomásaink 61 % -a azt állítja, hogy az MBA ismerete új lehetőségeket nyitott meg vállalkozása számára.
  • Végzőseink 58 % -a kapott jobb munkát egy másik cégben, vagy előléptették azon a vállalaton belül, amelyben ténylegesen dolgoztak.
  • A diplomások 57 % -a szerint a szakmai kapcsolatok hálózata kibővült az MBA tanulmányoknak köszönhetően.

Ezt a kutatást a STEM/MARK kutatóügynökség végezte 2018 között, egy felmérésből álló mintán, amely 200 MBA diplomást szerzett a (z) CEMI .

Mit mondanak diplomásaink az MBA -ról?

Anastasija Zapletalova, MBA - értékesítési és marketing tanácsadó , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - Karrierfejlesztési menedzser Center , Amszterdami Egyetem

Christopher Seviour, MBA - Bunker Trader , ARTE Bunkering

Vladimira Babjakova, MBA - üzleti igazgató, Pozsonyi Banki Egyetem

„Az előadók nagyszerűek voltak, ember, akik valódi tapasztalatokkal rendelkeznek , akiket át tudnak adni nekünk, és amelyek nem a könyvekben találhatók meg, hanem érdekes és izgalmas élményeikben. A tanárok teljesen elképesztőek voltak. Éreztem, hogy tapasztalattal rendelkező szakember. Szerintem minden oktató nagyon képzett volt. Ez előrevitt a stratégiai menedzsment és a kontrolling területén. ”

Sarka Richterova, MBA - Ügyfélszolgálat , ArcelorMittal

„A különböző tudományágak nemzetközi oktatói, az adott kérdésekről alkotott elképzeléseik és a mindennapi gyakorlatban való alkalmazásuk megtanított arra, hogy jobb és hatékonyabb tagja legyek egy nagy munkacsoportnak . Rögtön elkezdtem sok elméleti információt használni a gyakorlatban, és a megszerzett tudásnak köszönhetően határozottabb vagyok, és egyértelműen meg tudom határozni a célokat . ”

Jiri Rada, MBA - ágazati értékesítési vezető , Candy Hoover

„Azért választottam a CEMI tanulmányaimat, mert egy bonyolult e-learning rendszert kínál, amely lehetővé tette számomra, hogy összekapcsoljam a sűrű munkarendemet a tanulmányaimmal . Elmondhatom, hogy minden oktató, akivel kommunikáltam, jó benyomást tett rám szakmai és tudományos színvonalának köszönhetően. Határozottan javaslom, hogy tanuljon itt: CEMI . Ez nagy előny volt számomra, és jó eszköz lesz a jövőbeli karrieremhez. ”

Ditta Hlavackova, MBA - adótanácsadó , HLB Proxy

„Kellemesen meglepődtem az oktatókon; Tetszett, hogy szigorúak, mindig online , nagyon támogatóak és motiválóak , és különösen tetszett a nemzetközi megközelítésük . ”

Lucie Ciskova, MBA - kereskedelmi igazgató , üzleti lízing

„Tanulmányom legnagyobb előnyeit a diplomamunkámban látom, amelyben annak szenteltem magam, hogy stratégiát dolgozzak ki a következő két évre vonatkozóan a vállalatnál , amelyben jelenleg dolgozom. Határozottan ajánlom CEMI barátaimnak és kollégáimnak . Ezt a tapasztalatot nagyon hasznosnak tartom a munkám során ! ”

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen válaszolunk minden kérdésére!

Stepan Mika , az CEMI Institute vezérigazgatója

Helyszínek

  • Mezi Vodami 639/27 143 00 Prague - Modřany, , Prague

Kérdések