Keystone logo

CCRP Course

A logo

Bevezetés

A Klinikai Kutatótudományi Tanfolyam egy 110 modul kurzus, amelyet a Senior CRA és a 25 éves orvos vezeti Dr.Kamal. Ez a kurzus biztosítja a képzést, a tapasztalatot, az interjút, a referenciaszöveget és a kapcsolatokat, amelyekre szüksége van a klinikai kutatási erőfeszítések felügyeletéhez. Kínálunk klinikai kutatómunkatárs képzést és elhelyezést az ápolónők, a tudományos főiskolai diplomások és a nemzetközi orvos diplomások.

Minden évben több mint 1,9 millió hallgató kap egyetemi diplomát. Míg néhányan a Ph.D., mesterek és az orvosi programokhoz folyamodnak; sokan készen állnak a karrierjük megkezdésére. Mint egy új diák, aki a tudományi munkaerőpiacra jelentkezik, csak gyakornokságot találhat, vagy elismerheti, hogy még a belépő szintű tudományos munkahelyek 1-2 éves tapasztalattal is rendelkeznek . Még ennél is több, ezekből a munkákból sokan igényelnek intenzív munkát a munkában, csak nem felel meg a tudomány fokozata iránti elvárásainak. Ezért kell fontolóra venni a hitelminősítő intézet karrierjét .

A klinikai kutató munkatárs vagy koordinátor irányítja és felügyeli az orvosok, ápolók és más tudományfokú végzettségűek által vezetett klinikai vizsgálatokat. Ellentétben azokkal a munkákkal, amelyeket jelenleg a piacon lehet alkalmazni, a hitelminősítő intézet pozíciója valójában sokkal nehezebb. Bár számos általános kurzus létezik a piacon; láttuk, hogy sokan, akik hozzánk érkeznek, még mindig nem találnak munkát. Ez azért van, mert más kurzusok nem egészítik ki a képzést a CRA munkájának biztosításához szükséges tapasztalatokkal, referenciákkal, példákkal és kapcsolatokkal. Ezt a tudományalapú orvosi helyzetet magántulajdonban lehet a gyógyszergyártók, mint például a Pfizer, vagy az orvosi iskolákban.

Mindazonáltal azok számára, akik mindig is orvosi karrierre vágytak, vagy az orvosi iskola előtti szakadékot töltöttek be ; ez a következő lépés a karrieredben való elinduláshoz. Mivel a pozíció ellentétben áll azzal, hogy valójában a laborban dolgozik, és vezetői szerepet igényel; az orvosoktól és az orvosi személyzettől 1-től 1-es kapcsolatot kap, ami később jobb orvosi és más orvosi karrierhez vezethet.

A legjobb; e pozíciók közül sok elfogadja a távoli munkatársakat (egyesek pedig akár 20-100% -os utazást is vállalhatnak teljes költséggel, beleértve az ételt, a lakhatást és az utazást is) . Ez segíthet pénzt megtakarítani, miközben növeli a fizetését. A CRA-k képzési szintjével 7,000 és 12,000 dollár között lehetnek havonta ; olyan összeg, amely más tudományági karrierekben nem gyakori.

Sok hitelminősítő intézet valójában külföldi diplomával rendelkező orvosok, akik úgy döntöttek, hogy nem vesznek fel USMLE-t, vagy megismétlik a rezidens képzést. Valójában néhány hallgatónk azonnal eljött hozzánk, miután az Egyesült Államokba költözött, és megkérdőjelezte, mit kell tennie az MBBS diplomával Amerikában.

Ellentétben azzal, amit 3-4 év alatt tanult az egyetemen vagy egy nemzetközi iskolában; a CRA-hoz szükséges információk a diplomájára épülnek. Ez nem egy ismétlődő olyan kurzus, amelyet az alvállalkozóként vett be, és így 110 modulunk van (több, mint bármely más kurzus), hogy megkapja a kívánt pozíciót, mint CRA. Mert mi is az interjúk képzése (1-az-1-es tutorok) az interjúk többszörösére vonatkoznak, amelyeket ezek a vállalatok teszek; elvárhatja, hogy biztosítsa az interjúkérést, és adja át az összes fordulót.

Helyszínek

  • Norwood

Kérdések