Keystone logo

Catolica Porto Business School

A logo

Bevezetés

AZ ISKOLA BEMUTATÁSA

A Católica Porto Business School a portugál Katolikus Egyetem iskolája, amely üzleti szakemberek fejlődéséről ismert, és amelynek középpontjában a fenntarthatóság és az egyének tisztelete áll. Az iskola több mint 25 éve képzett szakembereket a közgazdaságtan és menedzsment területén a globális üzleti kontextusban, akik ezt követően nemzeti vagy nemzetközi karriert követnek. Az iskola erős ipari kötődéseket tart fenn, lehetővé téve a készségfejlesztés folyamatos alkalmazkodását a piaci igényekhez, ami a programok, valamint az oktatási és fejlesztési módszertanok szüntelen innovációs ütemét eredményezi. Az iskola nemzetközi dimenzióját megtapasztalják, ha külföldi kurzusokat cserélnek csereprogramok vagy kettős diplomaprogramok révén, nemzetközi heteken vesznek részt külföldön, feladatokat teljesítenek és nemzetközi hallgatókkal csoportokban dolgoznak, valamint a meghívott professzorok sok angol nyelven oktatnak nemzetközi partnerségi hálózatunkból.

Egyetemi szinten a technikai fejlesztéseket a hallgató foglalkoztathatóságához szükséges összes szükséges készséggel együtt hajtják végre a hároméves program után, és felkészülnek arra, hogy tanulmányaikat a világ legjobb üzleti iskoláiban folytassák. Mester szinten speciálisabb szakembereket készítünk fel funkcionális vagy ipari területek szerint. Program portfóliónk MBA programokkal és vezetői kurzusokkal egészül ki, különféle speciális területeken, az egész életen át tartó üzleti szakemberek fejlesztése érdekében. Jelenleg az iskola Portugáliában, Angolában, Brazíliában és Mozambikban kínál programokat, és folytatja az új földrajzi területekre való kiterjesztését.

Az iskola kutatási tevékenységét két kutatóközpontban és két laboratóriumban strukturálják. Először is van egy CEGE, amely az összes alapvető kutatási projektnek otthont ad, és amely a Portugál Tudományos és Technológiai Alapítvány (FCT) által akkreditált kutatóközpont. Ezután van BeoLab és Slab alkalmazott kutatási projekteket a viselkedésgazdaságtan és a szolgáltatásmenedzsment területén. Végül a CEGEA az a kutatási központ, amely elsősorban alkalmazott kutatással és tanácsadási szolgáltatásokkal foglalkozik.

Üdvözöljük iskolánkban!

KÜLDETÉS, LÁTÁS ÉS ÉRTÉKEK

KÜLDETÉS

Felkészíteni a globális üzleti szakembereket, nagy hangsúlyt fektetve a vállalkozói szellemre, a fenntarthatóságra és az egyének tiszteletére, megelőlegezve a szervezetek jövőbeli igényeit, és elősegítve a tudományos és alkalmazott ismeretek fejlődését.

LÁTOMÁS

Az iskola célja, hogy nemzeti és nemzetközi referenciává váljon az üzleti szakemberek teljes körű fejlesztésében, szigorú és képzett oktatással, erős üzleti kapcsolatokkal és a tanítási módszertanok innovációjával. Célunk, hogy nemzeti és nemzetközi referenciává váljunk a gazdaság és a menedzsment területén végzett kutatásokban. Szeretnénk, ha a Católica Porto Business School vonzó munkahelyként állna, és ezt kutatók és kutatók egyaránt keresik.

VALUES

  • Kiválóság
  • fenntarthatóság
  • Az egyének tisztelete

Helyszínek

  • R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal, 4169-005, Porto

Kérdések