Keystone logo
Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Bevezetés

Üdvözöljük a Kanadai Fővárosi Egyetemen, Carleton Egyetemen!

A kanadai Fővárosi Egyetem, a Carleton Egyetem dinamikus és innovatív egyetem, amely elkötelezett az oktatás, a kutatás és a tanulás iránt. Akadémiai programjaink, az egyetemi közösség, a főváros elhelyezkedése és a globális lehetőségek számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy a tanulás mind az osztályteremben, mind azon kívül megtörténjen.

Találkozzunk a Nemzetközi Diákok Virtuális Nyitott Házában – 2022. december 3-án. Regisztráljon most!

A Carleton Egyetem Ottawában található, a G7 fővárosában, amely olyan lehetőségeket kínál, amelyeket sehol máshol nem talál. Elsősorban Kanada szövetségi kormányának székhelyeként ismert Ottawa és még sok más. A világ több mint 130 nagykövetségének és megbízottjának, valamint számos nemzeti szervezetnek és múzeumnak ad otthont. Kanada főbb orvosi, klinikai és élettudományi kutatóközpontjainak nagy százaléka Ottawa területén található, valamint egy több mint 1900 vállalatból álló technológiai ipar.

Ottawa egyben a világ egyik legszebb fővárosa, számos környező parkkal és nyugodt zöldterülettel, a városon át kanyargó vízi utakkal, valamint történelmi és építészeti nevezetességekkel. A csodálatos Gatineau park, amely 165 km-es túraútvonalakat kínál, a Nemzeti Főváros régiójában található.

A gyönyörű egyetemen található, pár percre a belvárostól, Carleton hírnevet szerzett az egyik legfontosabb egyetemen a nemzetközi ügyek, a kereskedelem, az újságírás és a csúcstechnológia területén. A nemzeti és nemzetközi hírű programok széles skálája rugalmasságot kínál az érdeklődésének megfelelő fokozat kiválasztásához.

A legjobb tanulási környezet egyesíti az elméletet és a gyakorlatot. A kutatások azt mutatják, hogy a tapasztalati tanulás hozzájárul a tanulók elkötelezettségéhez, mélyebb tanuláshoz, jobb tanulmányi eredményekhez, valamint javítja a munka- és életkészségeket. A Carletonnál arra törekszünk, hogy a tanulóknak valós élményeket nyújtsunk, amelyek az osztálytermet a világgá, a világot pedig az osztályterembe hozzák. Hangsúlyozzuk a gyakorlati kutatást, a közösségi elkötelezettséget, a munkatapasztalatot és a magával ragadó tanulást.

Számos programunk tartalmaz kooperációs vagy gyakorlati lehetőségeket, lehetővé téve a hallgatóknak, hogy munkahelyi környezetben fejlesszék készségeiket. Bátorítjuk továbbá az egyetemi kutatást, a vállalkozói kezdeményezéseket és a közösségi szolgáltatások tanulását. A fizetett „valódi” tapasztalat kiegészíti mindazt, amit az osztályteremben tanítanak, és lehetőségeket nyit meg az egyetemi diploma megszerzése után.

A Carleton már régóta vonzza a nemzetközi diákokat barátságos és befogadó egyetemünkre. Ma az egyetemnek körülbelül 4500 nemzetközi hallgatója van 150 országból, sokszínű és támogató akadémiai közösséget hozva létre. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az oktatáson keresztül visszaadjuk, miközben törekszünk a közjó érdekében. Ezek az alapértékek állnak az egyetem kutatásra, közösségi partnerségekre és az oktatási kiválóságra való összpontosításában.

Helyszínek

  • 315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

Kérdések