Keystone logo
Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Bevezetés

A Carl Benz School of Engineering Műszaki Főiskola a világhírű Karlsruhe Műszaki Intézet (KIT) Gépészmérnöki Főiskolája, és gépészmérnöki diplomát kínál angolul.

A Carl Benz Iskola egy független intézmény, a Karlsruhe Műszaki Intézetben (KIT), főiskolai struktúrával. A világ minden tájáról származó diákoknak lehetősége van arra, hogy teljes mértékben angol nyelven tanulmányozza a gépészmérnöki diplomát, vagy csak nyissa meg a mérnöki tanulmányokat a nyári iskolák egyikén. A 3 éves program sikeres lezárása után a KIT a Bachelor of Science (B.Sc.) diplomát kapja.

A KIT részeként a Carl Benz Iskola tudást hoz létre és közvetít a társadalom és a környezet számára. Az alapkutatástól az alkalmazásokig a KIT a tudományágak széles körében jeleskedik, például a természettudományok, a műszaki tudományok, a közgazdaságtan, valamint a humán- és társadalomtudományok területén. Arra törekszik , hogy jelentős mértékben hozzájáruljon az emberiség globális kihívásaihoz az energia , a mobilitás és az információ területén . A Helmholtz Egyesület Kutató Egyetemeként a KIT egyedülálló tudományos és oktatási intézmény, amely részt vesz a nemzetközi versenyben, és világszerte vezető pozíciót foglal el a technológiai egyetemeken (lásd: Rangsor ). A KIT innovációs törekvései hidat építenek a fontos tudományos eredmények és azok alkalmazása között a társadalom, a gazdasági jólét és életünk természetes alapjainak megőrzése érdekében.

Tanulmányaik időtartama alatt a Carl Benz Iskolai hallgatók megkapják a nemzetközi főiskolai struktúra különböző kiegészítőinek kiváltságát:

  • A diákok hozzáférhetnek a KIT létesítményeihez és szolgáltatásaihoz.
  • A hallgatók a KIT egyetemi oktatói által kínált, elit felépítésű kompakt osztályokba járnak.
  • A diákok állandó pályaválasztási tanácsadást és támogatást kapnak.
  • A diákok különböző társadalmi tevékenységeket folytatnak azzal a céllal, hogy nemcsak a tanulás, hanem a nemzetközi társak, barátságok és élethosszig tartó kapcsolatok szoros hálózatának kiépítése, valamint egyéniségként is fejlődjenek.

Miért tanul a Carl Benz iskolában?

Nemzetközi tájékozódás

A CBS sokrétű, nyitott és nemzetközileg orientált. A nemzetközi diákok több mint 90% -a az egyetemen, alumíniumunk pedig több mint 50 országból származik.

Erős ipari hálózat

Sok diplomázó szeretne belépni a német munkaerőpiacra. Ennek megkönnyítése érdekében ösztönözzük diákjainkat, hogy szakmai gyakorlatot végezzenek. A globális termelésmenedzsment diákok a szakosodás részeként is részt vesznek az iparági képzési programban.

Tanulmányozzuk a mérnöki jövőjét

A B.Sc. A gépgyártás általános szakterületei közé tartoznak az alapvető tanulmányok, beleértve az autóipar, a globális termelésmenedzsment és / vagy az energetikai szakterület specializációját is.

Tanulmányi és pályaválasztási tanácsadás

A CBS támogatást nyújt a diákoknak a mindennapi kérdésekkel kapcsolatban egyéni tanulmányi útmutatással, valamint személyre szabott karrierszolgáltatással.

Tökéletes helyszín

A Karlsruhe Európa szívében található, és könnyű hozzáférést biztosít a hegyekhez, tavakhoz, folyókhoz, erdőkhöz, kastélyokhoz, síeléshez és egyéb szabadtéri sportokhoz. Európában sok olyan hely, mint Párizs (2,5 óra), Amszterdam (5,5 óra), London (6 óra) vagy Prága (7 óra) kényelmes és gyors a vonaton keresztül.

Helyszínek

  • Schloßplatz,19, 76131, Karlsruhe

Kérdések